Sigaraya başlamalı mıyım?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben bağımlısı değilim ama her insanda benim gibi değil bir arkadaşım var 2 saat içmese başı ağrıyor seni bilemem 2 yıldır içiyorum şu anlık bir sıkıntı yok ama sen bağımlı olursun gibime geldi içmemen tavsiyemdir.

Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

İçmeyin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gördüğüm en mantıksız hareket sigara içmek, aklı olan yapmaz. Hem sağlığınız elinizden gidiyor, hem paranız, hem de çok yüksek ihtimalle kötü kokuyorsunuz. Biraz aklı olan ve başlayan kimsenin sigara içtiğinden memnun olduğunu düşünmüyorum. Para vererek sağlığından olmak aşırı komik geliyor insana.

sigara-kamu-spotu-3-1.jpg

Gördüğüm en mantıksız hareket sigara içmek, aklı olan yapmaz. Hem sağlığınız elinizden gidiyor, hem paranız, hem de çok yüksek ihtimalle kötü kokuyorsunuz. Biraz aklı olan ve başlayan kimsenin sigara içtiğinden memnun olduğunu düşünmüyorum. Para vererek sağlığından olmak aşırı komik geliyor insana.

sigara-kamu-spotu-3-1.jpg

Tek iyi yanı duman çıkması başka hiçbir şey değil hocam bende içiyorum pişmanım ama duman görmeden duramıyorum. Ağzımdan çıkan dumanı seyretmek en zevkli tarafı. Bir de sakinlik veriyor.

Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Parana yazık olur bence.

Sigara içeceğime gider, biraz ufak aromalı şekerlerden alırım daha iyi. Aynı etkiyi veriyor. Hem sigaradan daha sağlıklı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı