Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
14 TL tütün al kanka.Baba sağlığı geçtim o para ona verilmez.
Kanka 14 TL ye tütün alacağıma 3 tane maximus almak beni daha çok tatmin ediyor.14 TL tütün al kanka.
Mantıklı.Kanka 14 TL ye tütün alacağıma 3 tane maximus almak beni daha çok tatmin ediyor.
Gördüğüm en mantıksız hareket sigara içmek, aklı olan yapmaz. Hem sağlığınız elinizden gidiyor, hem paranız, hem de çok yüksek ihtimalle kötü kokuyorsunuz. Biraz aklı olan ve başlayan kimsenin sigara içtiğinden memnun olduğunu düşünmüyorum. Para vererek sağlığından olmak aşırı komik geliyor insana.
![]()
Parana yazık olur bence.Normalde sigaradan nefret eden bir insanım ama dün gece uyumadan önce babamın Parliament'i dikkatimi çekti dedim 2 3 fırt çekeyim bir şey olmaz dedim güzel geldi tadı ama başım çok döndü. Bayılıyordum para verip kendime zarar vermek de mantıklı gelmiyor ama içmesi güzeldi. Ne yapmam lazım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.