Gnk1622 Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2016 #11 Mehmet Akif Ersoy dedi: 45 yaşında. Matematiğin kötü ise yardımcı olayım Sizin adınıza sevindim. Umarım bizde bulaşmayız. Sınıfın 4/2si içtiğinden biraz tedirginim. Genişletmek için tıkla... Bizde herkes içiyor
Mehmet Akif Ersoy dedi: 45 yaşında. Matematiğin kötü ise yardımcı olayım Sizin adınıza sevindim. Umarım bizde bulaşmayız. Sınıfın 4/2si içtiğinden biraz tedirginim. Genişletmek için tıkla... Bizde herkes içiyor
Mehmet Akif Ersoy Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 742 Yer Eskişehir Odunpazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2016 #12 Gnk1622 dedi: Bizde herkes içiyor Genişletmek için tıkla... Sizin durum daha kötü kendinize dikkat edin.
Gnk1622 dedi: Bizde herkes içiyor Genişletmek için tıkla... Sizin durum daha kötü kendinize dikkat edin.
Gnk1622 Hectopat Katılım 25 Şubat 2015 Mesajlar 337 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2016 #13 Mehmet Akif Ersoy dedi: Sizin durum daha kötü kendinize dikkat edin. Genişletmek için tıkla... İşte kendimizi uzak tutuyoruz, Tuvalete girmiyoruz leş gibi... Dikkat etmek zorundayız.
Mehmet Akif Ersoy dedi: Sizin durum daha kötü kendinize dikkat edin. Genişletmek için tıkla... İşte kendimizi uzak tutuyoruz, Tuvalete girmiyoruz leş gibi... Dikkat etmek zorundayız.
B barastor Hectopat Katılım 9 Mayıs 2016 Mesajlar 161 15 Haziran 2016 #14 Mehmet Akif Ersoy dedi: 45 yaşında. Matematiğin kötü ise yardımcı olayım Sizin adınıza sevindim. Umarım bizde bulaşmayız. Sınıfın 4/2si içtiğinden biraz tedirginim. Genişletmek için tıkla... Matematiğin iyi değilse yardımcı olayım. 4/2'si içiyorsa büyük problem var.
Mehmet Akif Ersoy dedi: 45 yaşında. Matematiğin kötü ise yardımcı olayım Sizin adınıza sevindim. Umarım bizde bulaşmayız. Sınıfın 4/2si içtiğinden biraz tedirginim. Genişletmek için tıkla... Matematiğin iyi değilse yardımcı olayım. 4/2'si içiyorsa büyük problem var.
Mehmet Akif Ersoy Hectopat Katılım 5 Ağustos 2014 Mesajlar 742 Yer Eskişehir Odunpazarı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 15 Haziran 2016 #15 barastor dedi: Matematiğin iyi değilse yardımcı olayım. 4/2'si içiyorsa büyük problem var. Genişletmek için tıkla... Off çok fena yakalandım. Orucuz işte sınıfın yarısı içiyor. Gnk1622 dedi: İşte kendimizi uzak tutuyoruz, Tuvalete girmiyoruz leş gibi... Dikkat etmek zorundayız. Genişletmek için tıkla... Tuvaletler kullanılacak gibi değil.
barastor dedi: Matematiğin iyi değilse yardımcı olayım. 4/2'si içiyorsa büyük problem var. Genişletmek için tıkla... Off çok fena yakalandım. Orucuz işte sınıfın yarısı içiyor. Gnk1622 dedi: İşte kendimizi uzak tutuyoruz, Tuvalete girmiyoruz leş gibi... Dikkat etmek zorundayız. Genişletmek için tıkla... Tuvaletler kullanılacak gibi değil.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Haziran 2016 #16 Saykopat dedi: Kilo aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Boy 171, kilo 65 idi. Biraz kilo eksiğim vardı, 73 kilo oldum, ideal kiloma ulaştım.
Saykopat dedi: Kilo aldınız mı? Genişletmek için tıkla... Boy 171, kilo 65 idi. Biraz kilo eksiğim vardı, 73 kilo oldum, ideal kiloma ulaştım.
Saykopat Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ekim 2014 Mesajlar 1.830 Makaleler 12 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Muhasebe 16 Haziran 2016 #17 yyildirayy dedi: Boy 171, kilo 65 idi. Biraz kilo eksiğim vardı, 73 kilo oldum, ideal kiloma ulaştım. Genişletmek için tıkla... Ohh size her türlü yaramış bırakmak tebrik ediyorum. Hiç başlamadığım için de şükrediyorum umarım dünyada sigara içen sayısı gün geçtikçe azalır.
yyildirayy dedi: Boy 171, kilo 65 idi. Biraz kilo eksiğim vardı, 73 kilo oldum, ideal kiloma ulaştım. Genişletmek için tıkla... Ohh size her türlü yaramış bırakmak tebrik ediyorum. Hiç başlamadığım için de şükrediyorum umarım dünyada sigara içen sayısı gün geçtikçe azalır.
yyildirayy Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 18 Ocak 2013 Mesajlar 2.600 Çözümler 7 Yer İstanbul/Silivri Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2016 #18 Teşekkür ederim. Sizde başlamamakla en iyisini yapmışsınız.