Sigarayı bırakmak

Herhangi bir aktardan sopa şeklinde meyan kökü alın. Sigara istediğinizde onu sigara içer gibi ağzınızda tutar ve emerseniz isteği engelliyor. Şekerli bir tadı var. Benim de sigarayı bırakalı 5-6 ay oldu, bu şekilde avutuyorum kendimi.

stres için filan içiyorsunuz stresi attığını sanıyorsunuz ama doktor çok geç dediğinde,öldüğünde göreceksin stres atmayı da sigara içip göğüs kabartmayı da.
kendinize zarar vermekten başka bir şey yapmazsınız ve sigara yüzünden o acılı ölümden sonra gerçekten çok geç olacak inan.
Geç olduktan sonra pişmanlık hiçbir şeye yaramaz...

Bu tür yöntemler genelde sağlıklı sonuçlar vermez. Hatta bazen bağımlılığı artırır.

Bizim orda bir abi var söyleyeceğim onun uygulaması ve kendisinde işe yarıyor. Canın çektiğinde ağzına sakızı yapıştır hem kilo yapmaz hem ucuz.

Bu tür yöntemler genelde sağlıklı sonuçlar vermez. Hatta bazen bağımlılığı artırır.
Her şeyin fazlası bağımlılık yapacaktır ama meyan kökünün sigara bıraktırma yanında bağışıklık sistemini güçlendirme ve sindirim rahatsızlıklarını düzeltme gibi pek çok faydası vardir. Ne idüğü belirsiz sentetik ilaçların yan etkilerini de barındırmaz.

70 gündür içmiyormuşsun, nikotin 20-30 gün içerisinde vücuttan atılır ve senin çoktan atılmış olması lazım.Bırakmak istiyorum belgeselini izle o arada olan can çekmesi bile bu belgesel sayesinde gideceğini düşünüyorum..
Sakın e sigaraya başlayıp nikotini tekrar vücuduna sokma!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…