Pirate Hectopat Katılım 26 Aralık 2013 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #1 Arkadaşlar sigorta attıktan sonra bilgisayarım açılmıyor ama monitör çalışıyor.
M meltfire Megapat Katılım 27 Mart 2015 Mesajlar 135 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #11 Silinen üye dedi: Arkadaşlar sigorta attıktan sonra bilgisayarım açılmıyor ama monitör çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim pc yanmış olabilir bizim modeme olmuştu sigorta attıktan sonra. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Arkadaşlar sigorta attıktan sonra bilgisayarım açılmıyor ama monitör çalışıyor. Genişletmek için tıkla... Kardeşim pc yanmış olabilir bizim modeme olmuştu sigorta attıktan sonra.
KS KS Pirate Hectopat Katılım 26 Aralık 2013 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #12 Yanıp yanmadığını nasıl anlayacağım. Arkadaşlar acaba güç kaynağının kendi sigortası olabilirmi ? Sigorta atarken kasanın içinden ses geldi. Artı 0 Eksi
Yanıp yanmadığını nasıl anlayacağım. Arkadaşlar acaba güç kaynağının kendi sigortası olabilirmi ? Sigorta atarken kasanın içinden ses geldi.
B burakzeytinci Kilopat Katılım 26 Ağustos 2013 Mesajlar 73 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci/İÜ-BM 11 Ağustos 2015 #13 psudan elektrik geliğ gelmediğini voltmetre gibi bir şeyle anlaman lazım. Çalışıyorsa durum çok vahim anakart gitmiş. PSU gitmişsse yenisi kaliteli bir marka 80+ sertifikalı alınır bir daha bu sorunla karşılaşılmaz. Artı 0 Eksi
psudan elektrik geliğ gelmediğini voltmetre gibi bir şeyle anlaman lazım. Çalışıyorsa durum çok vahim anakart gitmiş. PSU gitmişsse yenisi kaliteli bir marka 80+ sertifikalı alınır bir daha bu sorunla karşılaşılmaz.
KS KS Pirate Hectopat Katılım 26 Aralık 2013 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2015 #14 Zalman z11 neo'nun yanında gelen 700w psu kullanıyorum kalitesizmi ? Artı 0 Eksi
derlemeler Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Ağustos 2015 Mesajlar 1.063 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Kurgu ve Grafik 12 Ağustos 2015 #15 Büyük ihtimalle Anakart yanmıştır...Akım ölcer olsa anlaşılır fakat onu nerden bulacan :S Artı 0 Eksi
KS KS Pirate Hectopat Katılım 26 Aralık 2013 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #16 Bilgisayarı sinerjiden aldım. Garantiyemi yollıyayım. Artı 0 Eksi
Deassis Kilopat Katılım 25 Nisan 2015 Mesajlar 305 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #17 Silinen üye dedi: Bilgisayarı sinerjiden aldım. Garantiyemi yollıyayım. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağındaki sigortada atmış olabilir böyle sorunlarla karşılaşmışlığım oldu çünkü garantiye yollayın Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Bilgisayarı sinerjiden aldım. Garantiyemi yollıyayım. Genişletmek için tıkla... Güç kaynağındaki sigortada atmış olabilir böyle sorunlarla karşılaşmışlığım oldu çünkü garantiye yollayın
KS KS Pirate Hectopat Katılım 26 Aralık 2013 Mesajlar 86 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #18 Güc kaynağını garantiye yolluyorum ozaman. Artı 0 Eksi
Ali-Yıldırım Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ağustos 2015 Mesajlar 1.198 Makaleler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #19 Kasanın içini aç , herhangi bir yanık kokusu veya yanık bölge varsa geçmiş olsun Bir dahaki sefere kesintisiz güç kaynağı , ups tercih edin. Artı 0 Eksi
Kasanın içini aç , herhangi bir yanık kokusu veya yanık bölge varsa geçmiş olsun Bir dahaki sefere kesintisiz güç kaynağı , ups tercih edin.
H HakanKaan Hectopat Katılım 12 Ağustos 2015 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2015 #20 Başıma gelmişti. Sigorta attıktan sonra PC açılmamıştı. PSU ölmüştü benim. Umarım siz de PSU ile kurtarırsınız sadece. Artı 0 Eksi
Başıma gelmişti. Sigorta attıktan sonra PC açılmamıştı. PSU ölmüştü benim. Umarım siz de PSU ile kurtarırsınız sadece.