Sigorta maaştan mı kesilir?

Sana net 25 bin alacaksın dedilerse 25 alırsın. Tekrar söylüyorum net dediler ise.

Daha önce çalıştığım firmada o tecrübesizliği yaşamıştım maalesef. 30 bin maaş demişlerdi fakat brüt olduğu dememişlerdi. Artık her firmada soruyorum net ne kadar vereceksiniz?
Sigortanın ne olduğunu bile adam akıllı bilmiyorum ben. Brütü de bilmiyorum. Ama ay sonunda elimde 25 bin lira olur mu?

Bana 25 dedilerse 25 lira ay sonunda elimde olur mu yoksa 20 bin lira falan mı gelir? Bu arada işe girmedim çalışmıyorum öylesine soruyorum.

Sana net 25 bin alacaksın dedilerse 25 alırsın. Tekrar söylüyorum net dediler ise.
O 25 net mi brut mu onu ogrenmeniz lazim.
İş görüşmesine gidersem sorarım. İnternette gördüm çünkü bir adam işten çıkacak patrona diyor hesabımı kes diye. Sonra patron sigorta paran vs. ekliyor öyle hesap veriyor. Ben de merak ettim sigorta maaştan mı kesiliyor diye.

Daha önce çalıştığım firmada o tecrübesizliği yaşamıştım maalesef. 30 bin maaş demişlerdi fakat brüt olduğu dememişlerdi. Artık her firmada soruyorum net ne kadar vereceksiniz?
Tamam işe girerken sorarım bundan sonra bende. Çok sağolun.

İş görüşmesine gidersem sorarım. İnternette gördüm çünkü bir adam işten çıkacak patrona diyor hesabımı kes diye. Sonra patron sigorta paran vs. ekliyor öyle hesap veriyor. Ben de merak ettim sigorta maaştan mı kesiliyor diye.

Tamam işe girerken sorarım bundan sonra bende. Çok sağolun.
Rica ederim.

Hayır sigortayı iş veren öder size yansımaz maaşınız yol+yemek+maaş 30 dendiyse 30 gelir.

Maalesef ki bazı firmalar tecrübesiz birini gördüklerinde bunu yapıyorlar. Biz sana brüt ücreti söyledik diye.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı