Sigortam Net şirketinden iş teklifi geldi

24953

Megapat
Arkadaşlar, satış sonrası için müşteri temsilciliği pozisyonu için bir teklif geldi ve yarın görüşmeye davet ettiler.
Şartları haftanın 5 günü, asgari ücret maaş dedi arayan kişi. Sizce ne yapmalıyım? Yani ben, kendimi asgari ücretlik bir kişi olarak görmüyorum açıkçası, onca tecrübem vs. var ve üniversite mezunuyum, gerçekten verilen teklif asgari ücret mi?

CV'Mİ İnceleyerek yorum yapmanızı rica ediyorum.

Insanlari enayi yerine koymaktan baska bir şey yaptiklari yok.

Asgari ucreti kimsenin kabul etmemesi gerekir. Ama gel şu ülkenin halini gör. Başka ülkeye giden Türkler iş yapacak oluyor. Türkiye'de sagari ücretin altına adam çalıştırmaya çalışıyor. Hem sigortamı yatırmıyorlar hem de asgari ücretten az veriyorlar. Hem de benim emeğim ile yaptıkları işten dolar ve euro kazanıyorlar. Sistem bu.

Referanstaki şahısların soyadları eksik. İlgilendiklerin bölümü saçma. Telefon numaran ve iletişim bilgileri tam değil. Bunları düzeltmeni tavsiye ederim.

Referanstaki şahısların soyadları eksik. İlgilendiklerin bölümü saçma. Telefon numaran ve iletişim bilgileri tam değil. Bunları düzeltmeni tavsiye ederim.
Dostum, kvkk diye bişi duydun mu? yoksa şaka mısın?

Maalesef günümüz artık böyle..

Hocam bulunduğun pozisyonun ücretleri nasıl bilmem ama maaş pazarlığı yap bence.
Yani evet bi pazarlık yapacağım çünkü şaka bu yani yaptıkları

Asgari ücret vasıfsız elemanın alacağı ücrettir. Karar sana kalmış ama daha iyisini bulurum diyorsan kabul etme. Bugün zaten ev kiraları neredeyse asgari ücret kadar.

Dostum, KVKK diye bir şey duydun mu? Yoksa şaka mısın?

Maalesef günümüz artık böyle.

Ya herkesin bilgisi pazar malı gibi satılıyor. İki Telekom'da çalıştın diye KVKK dalgası sallama. Neyse ilgilendiklerin kısmını komple kaldırmanı tavsiye ederim.

Sadece CV'nin olması bile askeri ücretten fazla kazandırması lazım nasıl bir ülkeye dönüştük biz. Askeri ücret dediğin vasıfsız elemandır verirsin fabrikada banda biter.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…