Ustam vallahi benimde içime sinmiyorBence pazarlık yapsanda değişmez.
Adamlar yüzsüz bunu teklif ederken utanmıyorlar. Şirket olarak da çalışanlarına verecekleri değer düşük olacaktır. Benim içime sinmez orada çalışmak.
Hocam asgari ücrete çalışmayın çalışırken ben ne yapıyorum diye düşünürsünüz. Bir de sizin Amazon işiniz vardı yattı mı o iş? Yanlış anlamayın meraktan soruyorum.Arkadaşlar, satış sonrası için müşteri temsilciliği pozisyonu için bir teklif geldi ve yarın görüşmeye davet ettiler.
Şartları haftanın 5 günü, asgari ücret maaş dedi arayan kişi. Sizce ne yapmalıyım? Yani ben, kendimi asgari ücretlik bir kişi olarak görmüyorum açıkçası, onca tecrübem vs. var ve üniversite mezunuyum, gerçekten verilen teklif asgari ücret mi?
CV'Mİ İnceleyerek yorum yapmanızı rica ediyorum.
Eki Görüntüle 1949785
Valla hocam o iş yattıHocam asgari ücrete çalışmayın çalışırken ben ne yapıyorum diye düşünürsünüz. Bir de sizin Amazon işiniz vardı yattı mı o iş? Yanlış anlamayın meraktan soruyorum.
Ustam vallahi benim de içime sinmiyorPazarlık yapmayı dahi istemem ama yok iş yok
3 yıldır iş bulamıyorum
Valla bende de aynı şekilAkıl veriyorum ama benim de durumum aynı2 yıl doldu. Ne yapacağımı bilmiyorum aileye de çok yük olmaya başladım.
Anladım hocam üzüldüm adınıza. Amazon’a bir girebilseydiniz iş bitmişti de sağlık olsun. Asgari ücrete çalışmanızı tavsiye etmem. Gerçi birkaç yıldır arıyorsunuz. Elinizde bir teklif varken değerlendirilebilir.Valla hocam o iş yattıen son güncellemiştim.. olmadı
Ustam vallahi benim de içime sinmiyorpazarlık yapmayı dahi istemem ama yok iş yok
3 yıldır iş bulamıyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.