Sigortası olan kişiye KYK yurdu çıkar mı?

Monocled

Hectopat
Daha fazla  
İyi günler, üniversite kazandım ve üniversiteye gideceğim. Bazı yerlerde duyduğuma göre sigortası olanlara KYK yurdu çıkmaz diyorlar böyle bir bilgi doğru mu?

Üzerine ticari taksi olan arkadaşlarım vardı çıktı pek araştırdıklarını sanmıyorum.
Ama şimdi internette aylık geliri bir miktar üzerinde olanlara çıkmaz yazıyordu. Bu miktar sigorta ile belli olur. Böyle bir madde var ama Üzerinde herhangi bir mal bulunması ile ilgili bir madde yok.

Ama şimdi internette aylık geliri bir miktar üzerinde olanlara çıkmaz yazıyordu. Bu miktar sigorta ile belli olur. Böyle bir madde var ama Üzerinde herhangi bir mal bulunması ile ilgili bir madde yok.
Çok fazla yalan bilgi dolaşıyor ama sigortanın olması seni diğerlerinin gerisine atıyor. Ben başvuru yapmadan çıkışımı alacağım misal.

1,5 katı üstü sıkıntı yapar diyor maddelerde. Benimde sözde dün çıkış yapilacakti
1,5 katı olursa direkt başvurun değerlendirilmiyor. Bizim sigortamızın olması diğerlerine göre bir adım geride olmamız anlamına geliyor başvurular değerlendirilirken.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…