Ama şimdi internette aylık geliri bir miktar üzerinde olanlara çıkmaz yazıyordu. Bu miktar sigorta ile belli olur. Böyle bir madde var ama Üzerinde herhangi bir mal bulunması ile ilgili bir madde yok.Üzerine ticari taksi olan arkadaşlarım vardı çıktı pek araştırdıklarını sanmıyorum.
Çok fazla yalan bilgi dolaşıyor ama sigortanın olması seni diğerlerinin gerisine atıyor. Ben başvuru yapmadan çıkışımı alacağım misal.Ama şimdi internette aylık geliri bir miktar üzerinde olanlara çıkmaz yazıyordu. Bu miktar sigorta ile belli olur. Böyle bir madde var ama Üzerinde herhangi bir mal bulunması ile ilgili bir madde yok.
1,5 katı üstü sıkıntı yapar diyor maddelerde. Benimde sözde dün çıkış yapilacaktiÇok fazla yalan bilgi dolaşıyor ama sigortanın olması seni diğerlerinin gerisine atıyor. Ben başvuru yapmadan çıkışımı alacağım misal.
1,5 katı olursa direkt başvurun değerlendirilmiyor. Bizim sigortamızın olması diğerlerine göre bir adım geride olmamız anlamına geliyor başvurular değerlendirilirken.1,5 katı üstü sıkıntı yapar diyor maddelerde. Benimde sözde dün çıkış yapilacakti
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.