Sigortasız çalıştırıldığım yeri Cimer'e nasıl ihbar ederim ?

Sana ekmek veren bir yeri şikayet edeceğine işine gelmiyorsa işten ayrılabilirsin.
Sigortasız işçi çalıştırmak suçtur ve hak yemektir.
Adam da emek veriyor, kimse babasının hayrına para vermez.
Bu nasıl bir bakış açısı?

16 yasında bir ÇOCUK çalıştırıyor birşeyler ögrensin veya harçlık çıkartsın diye ne bekliyorsun tam maaşmı biz iş ögrenelim diye asgari ucretin dörtte birine çalışıyorduk sigortayı sen düşün

Bahsettiginiz is, aileniz tarafindan hayati ögrenmek amaciyla sokulfugunuz bir isse eger bunu sikayet etmek cok sacma.
ama bir tek ben degilim dediginiz icin bu fikri es geciyorum.
Eger calisanlar aileleri tarafindan gönderildiyse ve 18 den kücüklerse sikayet etmek mantiksiz.
Degilse bu büyük suc.

Ne iş yapıyorsunuz?
Bİgisayar tamiri Güvenlik kamerası kurulumu gökdelenlere
16 yasında bir ÇOCUK çalıştırıyor birşeyler ögrensin veya harçlık çıkartsın diye ne bekliyorsun tam maaşmı biz iş ögrenelim diye asgari ucretin dörtte birine çalışıyorduk sigortayı sen düşün
17. Kurduğun cümleyi anlayamadım. Nokta virgül gibi ayraç koyarsan akıcı şekilde okuyabilirim.
Evet. O iş yerinden ayrıldım ve yeni bir bilgisayar tamircisi yanına girdim yarın başlayacağım sigorta+asgari ücret.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı