Efe KIPKINER
Decapat
Arkadaşlar bugün başıma gelen garip bir olaydan bahsedeceğim, mahkeme, avukat vs. gibi şeylerle hiçbir işimiz olmadı ve bu konuda cahiliz açıkçası, bu konuda bilgisi olan veya bu durumları yaşamış olanlar fikir verirse mutlu olurum.
Bizim bir bağ evimiz var, bu evde güvercinlerimiz var, bahçemiz var. Ben güvercin işlerini falan sevmediğim için babam ilgileniyor, zaten biz hiç gitmeyiz. Bağ evine giderken yanında arkadaşlarını da götürüyor, orada oturmak, sohbet etmek, muhabbet etmek, güvercinlerle ilgilenmek için, yani anlayacağınız tamamen dostluk ortamı.
Arkadaşlarından birisi babama güvercinleri satalım diyor, babam da; hayır ben satmak istemiyorum deyince adam sinirleniyor ve gidip anlaşma avukatları var ya (aklıma gelmedi bir türlü), bu avukat babamı arıyor ve şunları söylüyor; sigorta yapmadan işçi çalıştırmışsınız, seyislik yaptırtmışsınız, parasını vermemişsiniz diyor
Yani çok saçma değil mi? İlk başta bir mahkeme olur, taraflar anlaşamaz, mahkeme uzar ve sonra barış avukatı tutulmaz mı yani? Yani bana göre arayan kişi avukat değil, para koparmaya çalışan dolandırıcılar gibi hissettim, babam biraz çekinmiş açıkçası ve gidip kamera kayıtlarını falan almış, kameralardan belli zaten hiçbir şekilde bir işçilik olmadığı ki ortada bir iş yeri, kurum, şirket gibi bir şey yok. Yahu ne sigortası da, ne işçisi?
Böyle bir saçmalığın içindeyiz, bu durum hakkında bilgilerinizi almak isterim.
Bizim bir bağ evimiz var, bu evde güvercinlerimiz var, bahçemiz var. Ben güvercin işlerini falan sevmediğim için babam ilgileniyor, zaten biz hiç gitmeyiz. Bağ evine giderken yanında arkadaşlarını da götürüyor, orada oturmak, sohbet etmek, muhabbet etmek, güvercinlerle ilgilenmek için, yani anlayacağınız tamamen dostluk ortamı.
Arkadaşlarından birisi babama güvercinleri satalım diyor, babam da; hayır ben satmak istemiyorum deyince adam sinirleniyor ve gidip anlaşma avukatları var ya (aklıma gelmedi bir türlü), bu avukat babamı arıyor ve şunları söylüyor; sigorta yapmadan işçi çalıştırmışsınız, seyislik yaptırtmışsınız, parasını vermemişsiniz diyor
Böyle bir saçmalığın içindeyiz, bu durum hakkında bilgilerinizi almak isterim.