Sigortayeri.com güvenilir midir?

Hocam nasıl sorabiliriz? Benim sigorta bugün bitiyormuş. Şirketse internet sitesinden halletmeye çalışayım.

Bir anlık gazla yazdığınız siteden teklif alıp 4700 liraya sigorta yaptırdım. Umarım dolandırılmamışımdır. e-Devlet'te henüz gözükmüyor tarih olarak yarını atmışlar.

Bir anlık gazla yazdığınız siteden teklif alıp 4700 liraya sigorta yaptırdım. Umarım dolandırılmamışımdır. e-Devlet'te henüz gözükmüyor tarih olarak yarını atmışlar.
bende bugün yaptırdım, mesai saati içinde başlar sigorta bugün başladı benimki. hangi firmadan yaptırdınız? ayrıca 500 çekte veriyorlar.

Gencim, ilk motorum, ve ehliyetim yok ona rağmen 3.6ya yaptırdım. Sizde bir bakın ne teklif geliyor merak ettim. Normalde en düşük Türkiye sigorta veriyordu o da 6.5 idi ancak alım tarihinden itibaren ilk 3 gün içinde yapmazsanız teklifi geri çektiler saçma sapan işler oldu.
İsterseniz özelden konuşalım bakalım size ne teklif geliyor.
@Exposito58 hocam bu arada vade farksız 3 taksitte yaptılar :D

Harika hocam. Taksit yapan firma kalmadı denecek kadar az. Sadece: Hepıyı sompo axa Anadolu ve Ankara taksit yapıyor trafıkte.

Şimdi arayıp teyit ettim. Poliçe başladıktan 1 ay sonra aktif oluyormuş. Bağlılığı test ediyorlar sanırım ama genel olarak hoşuma gitti.

Poliçe teminatlarınız nedir hocam? Migros çeki için gözünüzü boyamış olmasınlar. Dikkat edin çarpılmayın.

Harika hocam. Taksit yapan firma kalmadı denecek kadar az. Sadece: Hepıyı sompo axa Anadolu ve Ankara taksit yapıyor trafıkte.

Poliçe teminatlarınız nedir hocam? Migros çeki için gözünüzü boyamış olmasınlar. Dikkat edin çarpılmayın.
Adam yaptıktan sonra öğrendi :D ondan yaptığını sanmıyorum

Hocam inanın hiç bakmadım. Motorsikleti çok nadir kullanıyorum. Yaşadığım yerde trafik polisleri motorsikletleri sevmiyor o yüzden sadece trafikten ceza yememek için yaptırdım. Benim için yasal olsun yeter.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı