Merhabalar, bu aralar ekte gördüğünüz mavi ekran hatalarını sık sık alıyorum. Bazen oyunda bazen de Chrome'de gezerken alıyorum. HDD'de 1 adet bad sectör vardı bu yüzden SSD siparişi verdim. Bir de işlemcimin ve ekran kartımın macunları biraz eskidi onları da yenileyeceğim. Minidump dosyalar ektedir, yardımcı olursanız çok sevinirim. @Recep Baltaş@Murat5038
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
Bağlı bir program hocam premium üyeliğim var görev yapıyorum her gün kullanıyorum hiç kaldırmasm srun çıkarır mı bu program olmadan oyunlara giremiyorum
Bağlı bir program hocam Premium üyeliğim var görev yapıyorum her gün kullanıyorum hiç kaldırmasm srun çıkarır mı bu program olmadan oyunlara giremiyorum.
Eklemeyi unutmuşum windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum hiç güncellemedim 2004 sorunlu diye. Bununla alakalı olur diye windowsuda güncelliyorum hocam.
Eklemeyi unutmuşum Windows 10 1909 sürümünü kullanıyorum hiç güncellemedim 2004 sorunlu diye. Bununla alakalı olur diye windowsuda güncelliyorum hocam.
Ağ sürücülerini güncelle. Dediğin bakımları uygula. RAM'leri yeni mi aldın? Ne zamandan sonra başladı?
Vanguard ve faceit denildiği gibi tek tek kaldırıp denersin devam ederse.
Ağ sürücülerini güncelle. Dediğin bakımları uygula. RAM'leri yeni mi aldın? Ne zamandan sonra başladı?
Vanguard ve faceit denildiği gibi tek tek kaldırıp denersin devam ederse.
Abi ramlar yeni gibi siz dedikten sonra değiştirmiştim. Hdd sorunlu ssd aldım. Ağ sürücüleri güncel ama ekstradan driver programı ile konrol ettim hepsi güncel. Ekstradan program önerirsen gene deneyebilrim. Abi birşeyden sonra başlamadı az da olsa sürekli mavi ekran hataları vardı.
Abi ramlar yeni gibi siz dedikten sonra değiştirmiştim. Hdd sorunlu ssd aldım. Ağ sürücüleri güncel ama ekstradan driver programı ile konrol ettim hepsi güncel. Ekstradan program önerirsen gene deneyebilrim. Abi birşeyden sonra başlamadı az da olsa sürekli mavi ekran hataları vardı.