Sık Sık Wireless Bağlatısı Kopma Sorunu

Denedim. Nod32'yi tamamen kaldırdım(biraz inatçılık yaptı). Sürücüyü yüklediğimde yine aynı mavi ekranı verdi. Yanlış hatırlamıyorsam hata şöyle bir şey: video_dxgkrnl_fatal_error
Windows/minidump klasörünü rarlayıp bizle paylaşın.

1 ) Ekran kartı sürücü ve yazılımını kaldır. Şuanki sürümün üstü ( güncel) bir sürüm kurun. Güncel sürümü yoksa bir üst beta sürümü veya bir alt sürümüde olabilir.

2 ) http://www.microsoft.com/security/scanner/tr-tr/default.aspx Microsoft Safety Scanner 'i masaüstüne indirip bilgisayarı güvenli modda açın ve tam tarama yapın. Tehdit bulursa Screen alın. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp normal olarak açın.

3 ) Komut istemi (cmd)'ni yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" yazarak Windows onarımını başlatın. Tarama sonunda hata bulursa screen alın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bugün Nvidia yeni update çıkarmış, onu kurdum. Şimdi dediklerinizi deniyorum.

- - - Güncellendi - - -

Yeni mesaj olarak görünsün diye üsteki mesajı düzenlemedim. Yeni Nvidia update'i kurulduktan sonra ilk defa az önce tekrar denedim wireless driver update'i. Bu sefer bir sorun çıkmadı sanıyorum ki. Aygıt yöneticisinde kartın olayları aşağıdaki şekilde. Bu sefer sorunsuz update gerçekleşti sanırım ama dediğiniz diğer adımları tekrar yapmamda fayda varsa onları da yapayım. Şu an gerek olmadığını düşünüyorsanız yapmayacağım.

YDGGnr2.jpg

Teşekkürler, gece devam ederken yapacağım.

- - - Güncellendi - - -

MSS 4 tane virus buldu ama bunların sadece 2 tanesini gösterdi. Bunlarda zaten hacktool ve benzeri. sfc /scannow ise hatalı dosya buldu. Raporlar aşağıda.

rVfY6Ma.jpg

i46hS7F.jpg

NdlloeX.jpg

Kaldıramadığı dosya virus değil, hacktool. Özellikle bıraktım. İki gündür bir sorunla karşılaşmıyorum. Sanırım sorun tamamen çözüldü. Teşekkürler.

Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı