Denedim. Nod32'yi tamamen kaldırdım(biraz inatçılık yaptı). Sürücüyü yüklediğimde yine aynı mavi ekranı verdi. Yanlış hatırlamıyorsam hata şöyle bir şey: video_dxgkrnl_fatal_error
1 ) Ekran kartı sürücü ve yazılımını kaldır. Şuanki sürümün üstü ( güncel) bir sürüm kurun. Güncel sürümü yoksa bir üst beta sürümü veya bir alt sürümüde olabilir.
2 ) http://www.microsoft.com/security/scanner/tr-tr/default.aspx Microsoft Safety Scanner 'i masaüstüne indirip bilgisayarı güvenli modda açın ve tam tarama yapın. Tehdit bulursa Screen alın. Bilgisayarınızı yeniden başlatıp normal olarak açın.
3 ) Komut istemi (cmd)'ni yönetici olarak çalıştırıp "sfc /scannow" yazarak Windows onarımını başlatın. Tarama sonunda hata bulursa screen alın.
Bugün Nvidia yeni update çıkarmış, onu kurdum. Şimdi dediklerinizi deniyorum.
- - - Güncellendi - - -
Yeni mesaj olarak görünsün diye üsteki mesajı düzenlemedim. Yeni Nvidia update'i kurulduktan sonra ilk defa az önce tekrar denedim wireless driver update'i. Bu sefer bir sorun çıkmadı sanıyorum ki. Aygıt yöneticisinde kartın olayları aşağıdaki şekilde. Bu sefer sorunsuz update gerçekleşti sanırım ama dediğiniz diğer adımları tekrar yapmamda fayda varsa onları da yapayım. Şu an gerek olmadığını düşünüyorsanız yapmayacağım.
Yapmanızı öneriyorum. Sadece MSS taraması biraz zamanınızı alacak, onarım işlemi ise gerekli. Bu işlemlerin ardından geri dönüş yapıp sorunlarınız hakkında gelişme olup olmadığını bildirirseniz sevinirim.
MSS 4 tane virus buldu ama bunların sadece 2 tanesini gösterdi. Bunlarda zaten hacktool ve benzeri. sfc /scannow ise hatalı dosya buldu. Raporlar aşağıda.
MSS tam kaldıramadığını bildiriyor. İmzada bulunan Kaspersky IS ile fullscan yapın, Başka zararlılar da olabilir. Mavi ekran, Ekran kartından kaynaklı Ağ kartı ile ilgisi yokdu yani.