Sık ve sert saç

BrnKrkz

Hectopat
Arkadaşlar selam. Saçlarımdan gerçekten bıktım ve buraya sormak istedim. Saçlarım çok sık, sert ve fırça gibi. Ne düz ne kıvırcık. Şekil de almıyor. Aile hekimi ardıç katranlı şampuan tavsiye etti fakat hiçbir işe yaramadı. Zeytinyağı denedim yine işe yaramadı. Keratin kullanmayı düşünüyorum fakat saça zararlı olduğunu gördüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar selam. Saçlarımdan gerçekten bıktım ve buraya sormak istedim. Saçlarım çok sık, sert ve fırça gibi. Şekil de almıyor. Aile hekimi ardıç katranlı şampuan tavsiye etti fakat hiçbir işe yaramadı. Zeytinyağı denedim yine işe yaramadı. Keratin kullanmayı düşünüyorum fakat saça zararlı olduğunu gördüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hocam doktorun size verdiği şeyi istediği sıklıkla kullandınız mı?

Arkadaşlar selam. Saçlarımdan gerçekten bıktım ve buraya sormak istedim. Saçlarım çok sık, sert ve fırça gibi. Ne düz ne kıvırcık. Şekil de almıyor. Aile hekimi ardıç katranlı şampuan tavsiye etti fakat hiçbir işe yaramadı. Zeytinyağı denedim yine işe yaramadı. Keratin kullanmayı düşünüyorum fakat saça zararlı olduğunu gördüm. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Dostum aynı sorunu yaşıyordum her gün düzenli saçlarımı yıkadım ve şampuan değiştirdim ve her gün taradım yaklaşık 1 ay sonra düzeldi.

Hocam doktorun size verdiği şeyi istediği sıklıkla kullandınız mı?
Evet hocam düzenli kullandım fakat hiçbir işe yaramadı. Sadece duş sonrası yumuşadı biraz saçım. Kuruduktan sonra tekrar eski haline döndü.
Dostum aynı sorunu yaşıyordum her gün düzenli saçlarımı yıkadım ve şampuan değiştirdim ve her gün taradım yaklaşık 1 ay sonra düzeldi.
Saçım o kadar sık ki çok zor tarıyorum. Deneyeceğim teşekkürler.

Elidorun bir ürünü var o da işe yarıyor linkini bulursam atayım.
34357382-b645b8.jpg

Şu ürünü ve benzer bir saç serumu kullandım kepek yaptı hocam.
Gece yazmıştım şimdi yardımcı olacak var mı ?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı