Susadım.Soğuk su ne alaka?
Bu ne alaka?
Susadım.Soğuk su ne alaka?
Bu ne alaka?
Ondan sıkıldım işte.Boş boş otur ben de öyle yapıyorum çünkü yapacak bir şey yok.
Kitap okurum ondanda sıkıldım ve ortam kuramıyorum çünkü çok fazla keko tarzı insan var ve konuşmaları dahil hiç hoşuma gitmiyor.Kitap oku ortam kurmaya çalış.
Aklınıza gelebilecek her diziyi izledim neredeyse + olarak film.Dizi izle. Rick and Morty ve How I Met Your Mother bakabilirsin.
Akşamları müzik eşliğind dışarı çıkmak hoşuma gitti teşekkür ederim deneyeceğim.Ben kitap okuyup, akşamüstü kulağımda müzik ile kısa yürüyüşlere çıkıyorum.
Bir seviyeye kadar stres ve bunalımdan uzaklaştırıyor.
Ortamınız varsa sende olsan olabilir. HeawieR#3162Discord'da takıl arkadaş bul benimle bile olabilirsin.
Lütfen üzmeyin beni.Yapacak bir şey yok...
Eki Görüntüle 1149484
Soğuk su ne alaka?
Bu ne alaka?
Ondan sıkıldım işte.
Kitap okurum ondanda sıkıldım ve ortam kuramıyorum çünkü çok fazla keko tarzı insan var ve konuşmaları dahil hiç hoşuma gitmiyor.
Aklınıza gelebilecek her diziyi izledim neredeyse + olarak film.
Akşamları müzik eşliğind dışarı çıkmak hoşuma gitti teşekkür ederim deneyeceğim.
Ortamınız varsa sende olsan olabilir. Heawier#3162
Lütfen üzmeyin beni.
Senaryolu birsürü oyun oynadım steam'imde 240'a yakın oyun var. Namaz kılıyorum yavaş yavaş ve bana iyi geliyor. Müzik aleti çalmayı denedim (Gitar, Keman, Ney) çok beceremedim ama bateri'yi çok istiyorum ama kursa verecek para 0.Dine yönelebilirsin .Eğer dini hayatının bir parçası olarak görüyorsan ve bir yerden başlamak istiyorsan harekete geç bugünden bence.Çok bilgi öğrenirsin ve gündelik yaşamda çok rahat olursun. Oyun oyna (senaryolu oyunlar) androidde çok rahat oluyor .Sevgili konusunu hiç bilmiyorum bende de çünkü hiç olmadı,gerek yok zaten . Kitap oku ya da müzik aleti çalabiliyorsan çal ,bunları önerebilirim.
Erkek 17 yaşındayım.Gülmekten yarıldım![]()
Cinsiyetin ne kaç yaşındasın?
Ama müşterinin teki atar yaparsa kafasına vurarım tepsiyi.Fitness ile uğraşmak beni mental olarak sakinleştiriyordu, öneririm.
Boş boş nasıl oturuyorsunuz. Ben boş boş yatmayı falan denedim ama yerimde duramıyorum.Yapacak bir şey yok bende çatıda boş boş oturuyorum sıktı artık sosyal ortam.
Ama müşterinin teki atar yaparsa kafasına vurarım tepsiyi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.