Sıkılınca ne yapılmalı?

Boş boş otur ben de öyle yapıyorum çünkü yapacak bir şey yok.
Ondan sıkıldım işte.
Kitap oku ortam kurmaya çalış.
Kitap okurum ondanda sıkıldım ve ortam kuramıyorum çünkü çok fazla keko tarzı insan var ve konuşmaları dahil hiç hoşuma gitmiyor.
Dizi izle. Rick and Morty ve How I Met Your Mother bakabilirsin.
Aklınıza gelebilecek her diziyi izledim neredeyse + olarak film.
Ben kitap okuyup, akşamüstü kulağımda müzik ile kısa yürüyüşlere çıkıyorum.
Bir seviyeye kadar stres ve bunalımdan uzaklaştırıyor.
Akşamları müzik eşliğind dışarı çıkmak hoşuma gitti teşekkür ederim deneyeceğim.
Discord'da takıl arkadaş bul benimle bile olabilirsin.
Ortamınız varsa sende olsan olabilir. HeawieR#3162
Lütfen üzmeyin beni.

Soğuk su ne alaka?

Bu ne alaka?

Gülmekten yarıldım 😭 🤣😂😅😁😄
Ondan sıkıldım işte.

Kitap okurum ondanda sıkıldım ve ortam kuramıyorum çünkü çok fazla keko tarzı insan var ve konuşmaları dahil hiç hoşuma gitmiyor.

Aklınıza gelebilecek her diziyi izledim neredeyse + olarak film.

Akşamları müzik eşliğind dışarı çıkmak hoşuma gitti teşekkür ederim deneyeceğim.

Ortamınız varsa sende olsan olabilir. Heawier#3162

Lütfen üzmeyin beni.

Cinsiyetin ne kaç yaşındasın?

Dine yönelebilirsin .Eğer dini hayatının bir parçası olarak görüyorsan ve bir yerden başlamak istiyorsan harekete geç bugünden bence.Çok bilgi öğrenirsin ve gündelik yaşamda çok rahat olursun. Oyun oyna (senaryolu oyunlar) androidde çok rahat oluyor .Sevgili konusunu hiç bilmiyorum bende de çünkü hiç olmadı,gerek yok zaten . Kitap oku ya da müzik aleti çalabiliyorsan çal ,bunları önerebilirim.
Senaryolu birsürü oyun oynadım steam'imde 240'a yakın oyun var. Namaz kılıyorum yavaş yavaş ve bana iyi geliyor. Müzik aleti çalmayı denedim (Gitar, Keman, Ney) çok beceremedim ama bateri'yi çok istiyorum ama kursa verecek para 0.
Gülmekten yarıldım 😭 🤣😂😅😁😄

Cinsiyetin ne kaç yaşındasın?
Erkek 17 yaşındayım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı