Sıkılınca ne yapıyorsunuz?

@474374 keşke direksiyon setimde olsa ETS 2 açıyorum otobüs(travego s 15 shd) ve Türkiye modu var, yani sürmek o kadar çok sarıyor ki benim için bir de reterdar çekiyorum varya of!

Technopat Mobil uygulamasına giriyorum ve yaklaşık 1.30 saat sosyalde takılıyorum.

Hocam çok güzelmiş başka varsa atın böyle
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Full solo atayım bende en can alıcı noktasını attım 3:10 da gelen kısım beni bitiriyor ya.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Şu an buna sardım: C

3 şarkı dinledim ikisine bayıldım şu ana kadar teşekkürler hocam.
Playlist adından da anlaşılabileceği üzere biraz karışık bir listedir, Senfonik, Brutal, Death, Trash, Gotik, Heavy, Pirate, Folk, Heroic Metal vs.vs. bir dünya Metal türü var listede. Metalin 50 tonu kısaca. Keyifli dinlemeler, listenin sonunlarına doğru olan Lindsey Schoolcraft - Savior ve listenin sonundaki Seven Spribes - The Cabaret of Dreams parçalarını özellikle tavsiye ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…