Sıkılınca ne yapıyorsunuz?

MW3, MW2, Modern Warfare, Black Ops 1.

Bende MW2 oynardım. 2017'de ilk aldığım, oynadığım helal oyundu (ben hep korsan oynardım). Sonra 140 saat oynadıktan sonra. Bir hata verdi bozuldu. Sil yükle yaptım sonuç hâlâ aynı. Allah'tan Steam Cloud'u kapatmıştım oyunu. Sonra yeni PC'ye yükledim level 1'den başladım. Sonra Steam Cloud'u yine açtım ve hata verdi ve yine sil yükle yapmama rağmen açılmadı. Yine Steam Cloud'u kapattım Allah'tan. Format atarsam yükleyeceğim.

Bende MW2 oynardım. 2017'de ilk aldığım, oynadığım helal oyundu (ben hep korsan oynardım). Sonra 140 saat oynadıktan sonra. Bir hata verdi bozuldu. Sil yükle yaptım sonuç hâlâ aynı. Allah'tan Steam Cloud'u kapatmıştım oyunu. Sonra yeni PC'ye yükledim level 1'den başladım. Sonra Steam Cloud'u yine açtım ve hata verdi ve yine sil yükle yapmama rağmen açılmadı. Yine Steam Cloud'u kapattım Allah'tan. Format atarsam yükleyeceğim.
İyi, ben hala korsan oynuyorum daha kendi paramı kazancak yaşa gelmedim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı