Sıkılınca Technopat Sosyal'e girenler var mı?

Mesele o değil, mesele sosyale girebilmek değil yeğen. Asıl mesele en mutlu olduğun o gün, PC toplama hayalleri kurduğun gün sosyale girmekmiş mesele. Neymiş mesele? Mesele sosyale girmek değil, mesele dost bildiğin, en güvendiğin adamın lafına bakıp i9 9900K 1050Ti almakmış mesele. İşte banada öyle demişti o bilgisayarcıdaki çocuk, kimmiş o çocuk kardeş? Recebi sormuştun bana, şimdi anladın mı Recebi he?

Mesele o değil, mesele sosyale girebilmek değil yeğen. Asıl mesele en mutlu olduğun o gün, PC toplama hayalleri kurduğun gün sosyale girmekmiş mesele. Neymiş mesele? Mesele sosyale girmek değil, mesele dost bildiğin, en güvendiğin adamın lafına bakıp i9 9900K 1050Ti almakmış mesele. İşte banada öyle demişti o bilgisayarcıdaki çocuk, kimmiş o çocuk kardeş? Recebi sormuştun bana, şimdi anladın mı Recebi he?
Raconnn...

Bende sosyal medya kullanmadığım için buralarda geziniyorum. Zaten sosyal medya gibi bir yer oldu burası da. :D
evet en azından sahte yüzler yok gerçek dünyada farklı sanal alemde farklı yüzler yok ve teknoloji üzerine en iyi forum olarak burayı görüyorum o yüzden fazla mesaj atmamış olsam bile 1 yıldır buralardayım.

Benim gözümde samimi kalan tek forum burasıdır. O yüzden nete girdiğimde bir sekmemde mutlaka technopat sosyal açıktır :) İnsanlara bir şekilde yardım etmeye çalışmak güzel veya bilmediğin bir şeyi sorduğunda herkes içtenlikle cevaplıyor. Ayrıca tema ve görsellerde kesinlikle siteye seni çekiyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı