Ders çalışırken bazen çok sıkılıyorum ve 15 dk mola vereyim diyorum ama bu bazen 1 saate çıkabiliyor. Sıkılmadan çalışabilmem için önerileriniz var mıdır?
Müzikle çalışmayı deneyebilirsin.
Kişiden kişiye göre değişir. Yanlış demek yerine öneride bulunun.Yanlış kesinlikle.
Günün sonunda kendini ödüllendireceğin birşeyin olması iyi olabilir bide planlı düzenli çalışmak ve bunu sürekli tekrarlamak iş görebilir gün sonu ödülü olarak mesela dizi film izlemek oyun oynamak vbDers çalışırken bazen çok sıkılıyorum ve 15 dk mola vereyim diyorum ama bu bazen 1 saate çıkabiliyor. Sıkılmadan çalışabilmem için önerileriniz var mıdır?
Biraz geç cevap oldu ama hocam bende nefret ediyordum ders çalışmaktan. Sınavlarım çok kötüydü bu dönem düzelticem dedim ve kendime disiplin verdim. Şuan keyif alıyorum ders çalışmaktan.Ders çalışırken bazen çok sıkılıyorum ve 15 dk mola vereyim diyorum ama bu bazen 1 saate çıkabiliyor. Sıkılmadan çalışabilmem için önerileriniz var mıdır?
Ders çalışırken bazen çok sıkılıyorum ve 15 dk mola vereyim diyorum ama bu bazen 1 saate çıkabiliyor. Sıkılmadan çalışabilmem için önerileriniz var mıdır?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.