ÇaresizÇocuk Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #31 İnşallah da hocam sevdiginiz ne var. Şu an hala sıkılmısmi durumdasiniz.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #32 ÇaresizÇocuk dedi: İnşallah da hocam sevdiginiz ne var. Şu an hala sıkılmısmi durumdasiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan sıkılıyorum hala, sevdiğim oyun olabilir ama yok.
ÇaresizÇocuk dedi: İnşallah da hocam sevdiginiz ne var. Şu an hala sıkılmısmi durumdasiniz. Genişletmek için tıkla... Şuan sıkılıyorum hala, sevdiğim oyun olabilir ama yok.
ÇaresizÇocuk Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #33 Oynadiginiz PC'de ne oyun var.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #34 ÇaresizÇocuk dedi: Oynadiginiz PC'de ne oyun var. Genişletmek için tıkla... Dark souls 1, 2, Left 4 Dead 2, Celeste, Undertale, Fallout New Vegas, Outlast, Super Meat Boy. Hepsini bitirdim, 1 hafta önce baya oyun sildim gereksiz yer kaplayan.
ÇaresizÇocuk dedi: Oynadiginiz PC'de ne oyun var. Genişletmek için tıkla... Dark souls 1, 2, Left 4 Dead 2, Celeste, Undertale, Fallout New Vegas, Outlast, Super Meat Boy. Hepsini bitirdim, 1 hafta önce baya oyun sildim gereksiz yer kaplayan.
ÇaresizÇocuk Hectopat Katılım 17 Mart 2021 Mesajlar 99 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #35 Nedigimki FPS oyunu baslayin Full rush yapin.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #36 ÇaresizÇocuk dedi: Nedigimki FPS oyunu baslayin Full rush yapin. Genişletmek için tıkla... Online oyun oynamıyorum, call of duty 2 oynamayı düşünüyorum.
ÇaresizÇocuk dedi: Nedigimki FPS oyunu baslayin Full rush yapin. Genişletmek için tıkla... Online oyun oynamıyorum, call of duty 2 oynamayı düşünüyorum.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #37 Emrella dedi: Dark souls oyna. Genişletmek için tıkla... Saçlarım nasıl beyazlar? Konusu altına yazmalıydınız.
Emrella dedi: Dark souls oyna. Genişletmek için tıkla... Saçlarım nasıl beyazlar? Konusu altına yazmalıydınız.
Graiden Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mayıs 2019 Mesajlar 3.118 Çözümler 9 7 Nisan 2021 #38 CQBRAREİS dedi: Saçlarım nasıl beyazlar? Konusu altına yazmalıydınız. Genişletmek için tıkla... DS1 1 kere bitirdim, DS2 4 kere bitirdim yani oyunlar benim için zor değil. Oda beni tanıdığı için öyle yazdı zaten.
CQBRAREİS dedi: Saçlarım nasıl beyazlar? Konusu altına yazmalıydınız. Genişletmek için tıkla... DS1 1 kere bitirdim, DS2 4 kere bitirdim yani oyunlar benim için zor değil. Oda beni tanıdığı için öyle yazdı zaten.
E Emrella Hectopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 1.507 Makaleler 2 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #39 CQBRAREİS dedi: Saçlarım nasıl beyazlar? Konusu altına yazmalıydınız. Genişletmek için tıkla... Kendisi 5. kez Dark souls'u bitirecek de, bitirsin onu oynarken de sıkılmasın diye yazdım.
CQBRAREİS dedi: Saçlarım nasıl beyazlar? Konusu altına yazmalıydınız. Genişletmek için tıkla... Kendisi 5. kez Dark souls'u bitirecek de, bitirsin onu oynarken de sıkılmasın diye yazdım.
CQBRAREİS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Temmuz 2018 Mesajlar 1.410 Yer HOF kürsüsü. Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Nisan 2021 #40 Emrella dedi: Kendisi 5. kez Dark souls'u bitirecek de, bitirsin onu oynarken de sıkılmasın diye yazdım. Genişletmek için tıkla... @Graiden hocam size çok fena saygı duymaya başladım.
Emrella dedi: Kendisi 5. kez Dark souls'u bitirecek de, bitirsin onu oynarken de sıkılmasın diye yazdım. Genişletmek için tıkla... @Graiden hocam size çok fena saygı duymaya başladım.