- Makaleler
- 1
Bir kaç video çekip montajlayarak eğlenceli şeyler ortaya çıkarabilirsin, havada takla atmayı öğrenmeye çalışabilirsin.Ne yazık ki öyle bir imkanım yok.
Bir kaç video çekip montajlayarak eğlenceli şeyler ortaya çıkarabilirsin, havada takla atmayı öğrenmeye çalışabilirsin.Ne yazık ki öyle bir imkanım yok.
PC iyi montaj uygulamaları kaldırmıyor, takla atma işini zamanında denedim ama olmadı.Bir kaç video çekip montajlayarak eğlenceli şeyler ortaya çıkarabilirsin, havada takla atmayı öğrenmeye çalışabilirsin.
PC iyi montaj uygulamaları kaldırmıyor, takla atma işini zamanında denedim ama olmadı.
İzleyebileceğim bir şey kalmadı bütün sevdiğim videoları izledim.Hocam video izleyin.
Buna bakacağım.Buradaki dillerden birini öğrenmeyi deneyebilirsin, hem zamanı gelirse işine de yarar.![]()
Öğrenmesi En Kolay 5 Yabancı Dil | Paratic
Kaç tane yabancı dil biliyorsunuz? Eğer bu iş size oldukça zor geliyorsa kolaylaştırmak için çalışmalısınız. Yazımızda öğrenmesi en kolay dilleri sıraladık.paratic.com
PUBG Mobile nefret ediyorum gereksiz bir oyun bence.Hocwm PUBG Mobile girin tel varsa eglenirsiniz.
PC kaldırırsa olabilir.Sanal makine de memz veya eğlenceli virüsler deneyebilirsiniz hocam. Ben denedim az önce ve hatıra olarak kalıyor.
Eki Görüntüle 962731
İspanyolca olabilir aslında.Buradaki dillerden birini öğrenmeyi deneyebilirsin, hem zamanı gelirse işine de yarar.![]()
Öğrenmesi En Kolay 5 Yabancı Dil | Paratic
Kaç tane yabancı dil biliyorsunuz? Eğer bu iş size oldukça zor geliyorsa kolaylaştırmak için çalışmalısınız. Yazımızda öğrenmesi en kolay dilleri sıraladık.paratic.com
PUBG Mobile nefret ediyorum gereksiz bir oyun bence.
Neden ki?Hocaaam bir psikoloğa görünseniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.