Ya aslında derdim yok, dediğim gibi sıkılıyorum ve bir şeyler yapmam lazım. Neyse şimdi çıkmam lazım, malum yarın 9'da kalkacağım, daha sonra konuşalım hatta yarın Among Us akar.
Parası olmayan veya başka sebeplerden dolayı bu gazı sipariş edemeyenler eğilip hızlı hızlı nefes aldıktan sonra duvara yaslanıp boynunun yan taraflarını sıkıp aynı etkinin birkaç saniyelik fragmanını yaşayabilirler.
Parası olmayan veya başka sebeplerden dolayı bu gazı sipariş edemeyenler eğilip hızlı hızlı nefes aldıktan sonra duvara yaslanıp boynunun yan taraflarını sıkıp aynı etkinin birkaç saniyelik fragmanını yaşayabilirler.
Ya aslında derdim yok, dediğim gibi sıkılıyorum ve bir şeyler yapmam lazım. Neyse şimdi çıkmam lazım, malum yarın 9'da kalkacağım, daha sonra konuşalım hatta yarın Among Us akar.
Mesajımda açacak bir şey yok, açık açık yazdım. Eğlence uğruna beynini oksijenden deprive edip kimyasal solumaya hevesli arkadaşları gördüm, yorum yapayım dedim
Arada izliyorum ama beni pek tatmin etmiyor.
'Take Off Channel - Cihan Akgün' abinin kanalı güzel.
Ayrıca 'Boarding Info' kanalı da güzel.
Genellikle vaktimi bu tür videolar izleyerek değilde uçuş simülasyonlarıda uçuşlar gerçekleştirerek geçiriyorum.