Sıkıntılarım var

Animeyi bırakın.

Bende de var o şey R6 oynarken abuk subuk elli tane tuşa basıyorum rahatlatıyor basmassam da elim kırılcakmış gibi ağrıyor.

O Rainbow'la alakalı hocam bende de oluyor saçma bir şekilde durmadan e-Q yapmazsam ölecekmiş gibi hissediyorum.

Animeyi bırakın.

Şuna hakaret etmek istiyorum şu anda ne kadar boş bir insansın kardeşim sen? Dalga geçtiğin konuya bak adam hastalığını anlatıp yardım istemiş gelmiş iki gram aklınla dalga geçip "animeyi bırakın" diyebiliyorsun hiç mi utanmanız yok kardeşim şu hayatta.

Tüm oyunlarda öyleyim hocam tek Rainbow değil. CS de falan ne bileyim Single oyunlar vesaire.

Bende sadece R6 da oluyor hocam böyle bir hastalığım yok ancak aldığım terbiye dolayısıyla dalga geçmeyi doğru bulmuyorum.

Hocacım sakin olun.

Dini inancın varsa kendime de çok faydalı olan video önerileri yapabilirim özelden yazarsanız hocam.
Bunlar şeytanın vesvese yaptırarak daha doğrusu aynı olayları tekrar ettirerek insanı hasta etmesidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…