Sıkıntılarım var

Bende de var.
CS'de el başında sürekli sol Click'e tıklamak istiyorum ve el başlayınca aniden bıçak yiyor takım arkadaşı ve ben bazen ban yiyorum.
Sürekli ban yiyorum bu yüzden.

Hocam size laf etmedim, anime hastalık yapar gibi bir şey söyledim, sakin olun.

Dediğinize göre dizi izlemek film izlemek belgesel izlemek spor izlemek oyun videoları izlemek ve de diğer herhangi bir şey de hastalık yapabilir ayrıca bana laf edip etmemeniz önemli değil çocuk burada hastalığı olduğunu ve de sakinleşmesinin bir yolu olup olmadığını soruyor sizse düzgünce cevap vermek yerine gelmiş iki gram aklınızla çok "animeyi bırak" diye dalga geçiyorsunuz bu tür konulara şakaya alan insanları gerçekten anlamıyorum nasıl bir yüzsüzlük bu.

Arkadaşlar bende galiba okb hastalığı var (takıntı hastalığı) mesela Valorant oynarken mouse scrolunu ileri geri yapmazsan çok kötü bir şey olacak gibi bir düşünceye kapılıyorum. Bir örnek daha vereyim oyun oynarken koltuğun arkasına bakmazsan kötü bir şey olacak bu gibi düşüncelere beni zorluyor. Bu hastalığı bırakamam için bir öneriniz var mı? Yardıma ihtiyacım var.

Bana da oluyordu aynı şey sadece farklı olaylar birden kendi kendine geçmişti. Ama bu durum normal hayatını etkiliyor ise bir terapiste vb. Gidebilirsin.

Öncelikle sen hasta değilsin kendini buna inandır. Pandemi dolayısıyla stres ve kaygı yaşayabiliyor insan. Benim sana önerim zamana bırak ve bilgisayarla oynamaya ara ver, spor yap, kitap oku, balkonda otur çay iç kısacası günlük rutinini değiştir kendini daha iyi hissetmeni sağlar. Beyninin oluşturduğu algı bir süre sonra değişecektir.

Arkadaşlar bende galiba okb hastalığı var (takıntı hastalığı) mesela Valorant oynarken mouse scrolunu ileri geri yapmazsan çok kötü bir şey olacak gibi bir düşünceye kapılıyorum. Bir örnek daha vereyim oyun oynarken koltuğun arkasına bakmazsan kötü bir şey olacak bu gibi düşüncelere beni zorluyor. Bu hastalığı bırakamam için bir öneriniz var mı? Yardıma ihtiyacım var.

Bende de CS:GO oynarken camlara sıkmazsam okuldan atılacağım falan diyordum. Şimdi eğer sıkarsam hiçbir şey olmayacak deyip geçiyorum. Çok rahatsız ediyor bu hastalık kendinizi bir önce kurtarmaya çalışın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı