Çizgi filmsi bir şey herhalde tsubasayı bilir misiniz?Anime nedir?
Hocam size laf etmedim, anime hastalık yapar gibi bir şey söyledim, sakin olun.
Arkadaşlar bende galiba okb hastalığı var (takıntı hastalığı) mesela Valorant oynarken mouse scrolunu ileri geri yapmazsan çok kötü bir şey olacak gibi bir düşünceye kapılıyorum. Bir örnek daha vereyim oyun oynarken koltuğun arkasına bakmazsan kötü bir şey olacak bu gibi düşüncelere beni zorluyor. Bu hastalığı bırakamam için bir öneriniz var mı? Yardıma ihtiyacım var.
O Rainbow'la alakalı hocam bende de oluyor saçma bir şekilde durmadan e-Q yapmazsam ölecekmiş gibi hissediyorum.
Arkadaşlar bende galiba okb hastalığı var (takıntı hastalığı) mesela Valorant oynarken mouse scrolunu ileri geri yapmazsan çok kötü bir şey olacak gibi bir düşünceye kapılıyorum. Bir örnek daha vereyim oyun oynarken koltuğun arkasına bakmazsan kötü bir şey olacak bu gibi düşüncelere beni zorluyor. Bu hastalığı bırakamam için bir öneriniz var mı? Yardıma ihtiyacım var.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.