Sıkmayacak hikayeli oyun önerisi

Selamlar ben fazla hikaye oyunlarını seven birisi değilim ama Online oyunlarda insanı sinir ediyor. Sevdiğim hikaye oyunları GTA 5 ve Mafia serisi bu tarzlarda veya sıkılmayacağım, sizin de favoriniz olan hikaye oyunlarını, önerebileceğiniz oyunları yazar mısınız?
Life is Strange, Bioshock Serisi, TWD, Dying Light, Heavy Rain, Metro Serisi.

Spec Ops: The Line, Titanfall 2 ve Wolfenstein serisi.

Önerdiğiniz için sağ olun hocam bakacağım.

Hocam kesinlikle ölmeden önce bana göre herkesin oynaması gereken bir oyun var Spec: Ops The Line hikayesi beni çok etkiledi biraz spoiler vereyim askersizin Delta sia FBI falan 3 kişisiniz komutan sizsiniz dubaiye gidip savaşıyosunuz daha fazla spoiler vermeyeyim ben 4 GB RAM ile en düşükte 800x600P'de oynamıştım ona rağmen inanılmaz sardı sizin cihaz en yüksekte oynatır 1080p high oynarsınız lütfen ciddiye alın indirin oynadıktan sonra duygularınızı yazabilirsiniz.

Hocam bende tam Spec Ops The Line yazdım oyunun güzelliğini öve öve bitirdim cevaplaya bastım sizde yazmışsınız bana göre en iyi hikayeli oyunlarda ilk 3'e girer.

Hocam yorumunuz beni oyuna bağladı resmen 😂 kesinlikle oynamak isterim Epic'te var mıydı?

2011 yılında çıkan COD: MW3 zamanına göre kötü grafiklere sahipti. Beyond Two Souls öneririm. (Keşke ikincisi yapılsa.) Önerdiğim diğer oyunlar:

Black Mesa
Bioshock Remastered
Bioshock 2 Remastered
Batman Arkham City
Batman Arkham Origins
Batman Arkham Knight
F.E.A.R 1 (Steam'de var)
F.E.A.R 2 (Steam'de var)
The Evil Within 1 ve 2
Resident Evil 4 ultimate HD edition (en sevdiğim oyundur, steam'de var.)
Resident Evil 5 Gold Edition
Resident Evil 6 Complete
Resident Evil 7 Gold Edition
Tomb Raider 2013
Soma
Quake 4
Remember Me

Bu önerdiklerim Steam kütüphanemdeki oyunlar.

Selamlar ben fazla hikaye oyunlarını seven birisi değilim ama Online oyunlarda insanı sinir ediyor. Sevdiğim hikaye oyunları GTA 5 ve Mafia serisi bu tarzlarda veya sıkılmayacağım, sizin de favoriniz olan hikaye oyunlarını, önerebileceğiniz oyunları yazar mısınız?
Hellblade: Senua's Sacrifice, Metro Serisi, Rise Of The Tomb Raider, A way out, Alan wake oyunlarını oynamanızı öneririm hikaye oyunları dışındada arkadaşlarla oynamalık eğlenceli bir oyun arıyosanızda Pro Soccer Online'a gözatmanızı öneririm.

Hellblade: Senua's sacrifice, metro serisi, Rise of the Tomb Raider, A Way Out, Alan Wake oyunlarını oynamanızı öneririm hikaye oyunları dışındada arkadaşlarla oynamalık eğlenceli bir oyun arıyosanızda Pro Soccer Online'a gözatmanızı öneririm.

Pro Soccer Online'da Atletik Bilmio FK adlı takımıma sizin gibi profesyonel kaleciyi beklerim Kayra :)

2011 yılında çıkan CoD: MW3 zamanına göre kötü grafiklere sahipti. Beyond Two Souls öneririm. (keşke ikincisi yapılsa.) Önerdiğim diğer oyunlar:

Black Mesa.
BioShock Remastered.
BioShock 2 Remastered.
Batman Arkham City.
Batman Arkham Origins.
Batman Arkham Knight.
F. E. A. R 1 (Steam'de var)
F. E. A. R 2 (Steam'de var)
The Evil Within 1 ve 2
Resident Evil 4 Ultimate HD Edition (en sevdiğim oyundur, Steam'de var.)
Resident Evil 5 Gold Edition.
Resident Evil 6 Complete.
Resident Evil 7 Gold Edition.
Tomb Raider 2013.
Soma.
Quake 4
Remember me.

Bu önerdiklerim Steam kütüphanemdeki oyunlar.

Çok sağolun hocam.

Life is Strange, BioShock serisi, TWD, Dying Light, Heavy Rain, metro serisi.

Teşekkürler hocam Metro serisini deneyesim var.

Önerdiğiniz için sağ olun hocam bakacağım.

Hocam yorumunuz beni oyuna bağladı resmen 😂 kesinlikle oynamak isterim Epic'te var mıydı?

Hocam Epic ile Steam'de yok sadece 2K Games'in kendi sitesinde var Spec Ops: The Line - 2K buradan alınabiliyor mu bilmiyorum ben korsan oynamıştım sorunsuz şekilde oyun****i*nd*r VIP sitesinden indirmiştim.
(Korsan önermiyorum moderatörler ban atmazsa sevinirim sadece ne yaptığımı söyledim.

Hocam Epic ile Steam'de yok sadece 2K Games'in kendi sitesinde var Spec Ops: The Line - 2K buradan alınabiliyor mu bilmiyorum ben korsan oynamıştım sorunsuz şekilde oyun****i*nd*r VIP sitesinden indirmiştim.
(Korsan önermiyorum moderatörler ban atmazsa sevinirim sadece ne yaptığımı söyledim.
Tamamdır hocam ben anladım teşekkürler kesinlikle deneyeceğim sağolun.

Hocam kesinlikle ölmeden önce bana göre herkesin oynaması gereken bir oyun var Spec: Ops The Line hikayesi beni çok etkiledi biraz spoiler vereyim askersizin Delta sia FBI falan 3 kişisiniz komutan sizsiniz dubaiye gidip savaşıyosunuz daha fazla spoiler vermeyeyim ben 4 GB RAM ile en düşükte 800x600P'de oynamıştım ona rağmen inanılmaz sardı sizin cihaz en yüksekte oynatır 1080p high oynarsınız lütfen ciddiye alın indirin oynadıktan sonra duygularınızı yazabilirsiniz.

Hocam bende tam Spec Ops The Line yazdım oyunun güzelliğini öve öve bitirdim cevaplaya bastım sizde yazmışsınız bana göre en iyi hikayeli oyunlarda ilk 3'e girer.

Nereden ındırecegım acaba Steam'den kaldırılmıs sanırsam baska yerde de bulamadım.

Nereden ındırecegım acaba Steam'den kaldırılmıs sanırsam baska yerde de bulamadım.

Dostum korsan oynamıştım ben oyun in*d*r VIP üzerinden virüssüz şekilde rahatça Türkçe yamalı indirip oynamıştım ban yemeyeyim diye sitenin 1 harfini söylemedim sen anladın zaten onu Google'a yaz çıkar indirince yaz bana.
Not: Moderatörler lütfen ban atmayın oyun sadece korsan var zaten ne yaptığımı söyledim.

Net Kingdom Come: Deliverance hazır 2. oyunuda çıkacak alın indirimde zaten kaçırmayın. Hele bir de simülasyon ve Orta Çağ'ı seviyorsanız bu sizin oyununuzdur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı