Sıkılmadan oynayabileceğimiz hikayeli oyunlarıniz var mı?
Tomb Raider serisi beni bir noktadan sonra sıktı açıkçası, sürekli aynı şeyler sıkıyor. Konu sahibi 2013 ve Rise Of The Tomb Raider oynayabilir. Shadow'da güzel fakat dediğim gibi fazla tekrar edince sıkıyor.Eğer oynamadıysan metro serisini öneririm ek olarak Tomb Raider, Dishonored, Alan Wake Mafia serisi ya da korku severseniz Alien Isolation.
Tomb Raider serisi beni bir noktadan sonra sıktı açıkçası, sürekli aynı şeyler sıkıyor. Konu sahibi 2013 ve Rise of the Tomb Raider oynayabilir. Shadow'da güzel fakat dediğim gibi fazla tekrar edince sıkıyor.
Sıkılmadan oynayabileceğimiz hikayeli oyunlarıniz var mı?
Beni çok sıkmamıştı ama tekrarlama kısmı doğru. Uncharted önermek isterdim ama 1,2 ve 3 henüz PC de yok direkt 4 ve 5 oynaması bence doğru olmaz.
Oyun güzel, 2013 ve Rise'a kadar iyice oynadım Shadow'a geldiğimde bunalmıştım artık yarıda kestim.Beni çok sıkmamıştı ama tekrarlama kısmı doğru.
1, 2 ve 3 gelecek mi bilgisayara?Uncharted önermek isterdim ama 1,2 ve 3 henüz PC de yok direkt 4 ve 5 oynaması bence doğru olmaz.
1-2-3'ün PC'ye çıkışını bekleyemez diye düşünüyorum.
Oyun güzel, 2013 ve Rise'a kadar iyice oynadım Shadow'a geldiğimde bunalmıştım artık yarıda kestim.
1, 2 ve 3 gelecek mi bilgisayara?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.