Sıkmayacak oyun önerisi

O oyunda spoiler aldım, keyfi çıkar mı? 1 yıl önce videosunu Full izlemiştim. Bazı olayları halen hatırlıyorum. Sizce sarar mı?

Hocam setim yok klavye var. Keyfi çıkar mı?

Hikayesi var mı?

Bu oyunda set önermem çok çünkü bu oyun Forza değil oyunda arabaların yanında motosikletler gemiler uçaklarda bol bol var bende ilk oynadığımda klavye ile oynadım ve gerçekten zevk aldım şu an kol ile oynuyorum daha da zevkli.

Heavy Rain tam sana göre, hikâyeye etki anlamında beklentini karşılayacaktır.

O oyunda spoiler aldım, keyfi çıkar mı? 1 yıl önce videosunu Full izlemiştim. Bazı olayları halen hatırlıyorum. Sizce sarar mı?

Hikayesi var mı?
Ben de önce videolarını izleyip sonra oynadım, muazzam keyif verdi. Mutlaka oynayın.

Detroit, Beyond Two Souls ikisi de seçimli ve güzel oyunlar.

Hikayesi var mı?

Çok detaylı bir hikayesi yok ama sıkıntınızı giderir.

İndiriyorum. Başka interaktif oyunlar var mı?
Until Dawn var. Korku temalı bir interaktif oyun. Hatırladığım kadarıyla 8 tane ana karakter vardı, bunların ölüp ölmeyeceği tamamen senin elinde. Birkaç bölüm önce bulduğun birşey birkaç bölüm sonrasında da oynayışına kelebek etkisi adı altında etki edebiliyor. Ben de yakın zamanda bitirmiştim öneririm.

Call of Duty Modern Warfare serisi orijinal olan, remake değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…