Sıkmayacak oyun önerisi

Yarış oyunu istersen The Crew motorfest oynayabilirsin bayağı sarıyor en azından ben sıkılmadan birkaç saat oturup oynayabiliyorum onun harici beğenirsen 7 Days to Die bakabilirsin arkadaşlarla beraber ayrı sarıyor oyun.

Until Dawn.
Detroit.

Hocam 2 oyundan da spoiler aldım. Oyun videolarını 1 yıl önce izledim ama halen az çok hikayesini seçim kararlarını hatırlıyorum. Keyfi çıkar mı sizce?

Phasmophobia var korku olarak, sen de biliyorsundur belki.

Hocam bu oyunun mantığını anlayamadım. Çok sarmadı beni ve arkadaşım olmadığı için çok sarmadı.

Seni sararmı bilmem ama beni sardı. Kingdom come. Yaptığınız seçimler değiştiriyor oyunu 60 saatim var.

Bakacağım hocam.

Ark indir Primal modlarını yapıştır garanti +200 saat oynarsın.

Hocam crak indireceğim. Modsuz olmaz mı?

Oynamadıysan Detroit ve beyond: Two Souls.

Detreoit oynadım diğer oyunada bakacağım.

Mafia 1 Definitive Edition, kesinlikle tavsiye ederim. Çok güzel oyun. Tabii kişiden kişiye değişir, bu tip oyunlara ilgin var mı bilmiyorum.

Mafia 1'e baktım grafikleri çok kötü gözüküyor. Bu oyunun olayı nedir?

Detroit'i 2 kere bitirdim tavsiye ederim sıkılmanız mümkün değil.

O oyunda spoiler aldım, keyfi çıkar mı? 1 yıl önce videosunu Full izlemiştim. Bazı olayları halen hatırlıyorum. Sizce sarar mı?

Yarış oyunu istersen The Crew motorfest oynayabilirsin bayağı sarıyor en azından ben sıkılmadan birkaç saat oturup oynayabiliyorum onun harici beğenirsen 7 Days to Die bakabilirsin arkadaşlarla beraber ayrı sarıyor oyun.

Hocam setim yok klavye var. Keyfi çıkar mı?

Hocam seni sıkıntıdan kurtaracak oyun Spider-Man'dir. Oradan oraya zıplamak o kadar keyif verici ki anlatamam.

Hikayesi var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı