Şaka, şaka! Hocam ülkemiz için yasal olarak belli kalibre ve mermi gücü üstün silahlar ağır makinalı gibi kullanımı ruhsatlanması yasaktır alamazsınız.
Ayrıca, otomatik tabanca glock serisi alamazsınız.
Ayrıca, keskin atış güçlü yüksek kalibreli keskin nişancı tüfeği, av tüfeği gibi silahlar yasal olarak alamazsınız.
Soruyorsanız aşiretler nasıl alıyor cevap basit: bkz: malı arap faikten alıyoruz.
@Egid Dikmen Maalesef ülkemizde silah kuralları çok katı. Amerika'da silahı satın alırken kimliğini gösteriyorsun ardından silahı satın alabiliyorsun. Ülkemizde silah almak için psikolojik testten geçiyorsun polise gidip belge alıyorsun anca o zaman alabiliyorsun. Gerçi ülkede bu kadar psikopat varken bu iş zor... Yılda yanlış bilmiyorsam 1000 mermi alma hakkın var ve MKE dışında mermi bulamıyorsun(en azından Kırıkkale'de böyle ). Silahı özel olarak atıcaksan(yani sıkacaksan) polisten izin alma muhabbeti gibi bir şey vardı araştırırsan bulabilirsin. Yanında taşımak gibi bir şey yok ve arabada götüreceksen silah ayrı bir şekilde bagajda olması gerekir .
Bende atıcılık yapmak istiyorum. Bıçakla adam yaralama suçum var. Hapis yatmadım. Acaba verirler mi? 9MM Glock istiyorum. Duvardan geçmez uzağa vurmaz diyorlar bir deneyeceğim. Aşığım sana siyah Glock.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Buldum. İndirime girmiş sanırsam. Stoklar tükenmeden alın.
Bende atıcılık yapmak istiyorum. Bıçakla adam yaralama suçum var. Hapis yatmadım. Acaba verirler mi? 9mm glock istiyorum. Duvardan geçmez uzağa vurmaz diyorlar bir deneyeceğim. Aşığım sana siyah glock.