Durduk yere saldırdınız demiyorum. Üzülmemişsiniz o sizin vicdanınız. Ben sadece anlık bir öfkeyle sevdiklerinize zarar verebileceğinizi söylüyorum. Bunun örnekleri çok böyle risk varken tabiki alabilirsiniz sizin tercihiniz. Örneğin trafikte insanlar birbirini öldürecek berdeyse tabirinde taraflardan birinde silah olduğunu hayal edin kimi çocuk babasız kimi kadın kocasız kimininde dört duvar arasında ömrü çürüyecek. Bence bu riski almaktansa almamak daha iyi.
@Egid Dikmen maalesef ülkemizde silah kuralları çok katı. Amerika'da silahı satın alırken kimliğini gösteriyorsun ardından silahı satın alabiliyorsun. Ülkemizde silah almak için psikolojik testten geçiyorsun polise gidip belge alıyorsun anca o zaman alabiliyorsun. Gerçi ülkede bu kadar psikopat varken bu iş zor... Yılda yanlış bilmiyorsam 1000 mermi alma hakkın var ve mke dışında mermi bulamıyorsun(en azından Kırıkkale'de böyle ). Silahı özel olarak atıcaksan(yani sıkacaksan) polisten izin alma muhabbeti gibi bir şey vardı araştırırsan bulabilirsin. Yanında taşımak gibi bir şey yok ve arabada götüreceksen silah ayrı bir şekilde bagajda olması gerekir .
Bence bu maaleseflik bir durum değil tersine şükürlük bir durum. Katı olmasına rağmen neredeyse her gün haberlerde görüyoruz neler neler oluyor bir de katı olmasa ne olurdu düşünemiyorum.
Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir.
www.gittigidiyor.com
Buldum. İndirime girmiş sanırsam. Stoklar tükenmeden alın.