Sildiğim dosyayı nasıl kurtarabilirim?

Nightmaree0

Hectopat
Çöp kutusundan dahi tamamen sildiğim bir dosyayı nasıl kurtarabiliyorum? Aklıma takılan bunlar SSD'nin neresinde depolanıyor ve yer harcamıyorlar?
Veya silindi gibi gösterip ben 500 MB farklı bir şey depolayınca bunlar kendiliğinden siliniyor mu?

22.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Çöp kutusundan dahi tamamen sildiğim bir dosyayı nasıl kurtarabiliyorum? Aklıma takılan bunlar SSD'nin neresinde depolanıyor ve yer harcamıyorlar?
Veya silindi gibi gösterip ben 500 MB farklı bir şey depolayınca bunlar kendiliğinden siliniyor mu?

Eki Görüntüle 559205
Başlat menüsüne %temp% yaz o klasörü aç. Belki aradığın oradadır :)

Başlığa nasıl kurtarabiliyorum yazmıştım ama herhalde moderatör kurtarabilirim olarak algılamış ve düzeltmiş. İlginç. Doğru yazmıştım oysa. Dediğim gibi tamamen sildiğim bir dosyayı nasıl kurtarabiliyorum? Bilen var mıdır forumda? Nasıl bir mantıkta işliyor? Amacım kurtarmak değil nasıl olduğunu öğrenmek. Diskimde yer kaplamayan bir şey nasıl oluyor da geri alabiliyorum?
Başlat menüsüne %temp% yaz o klasörü aç. Belki aradığın oradadır :)
%temp% de bir şey yok.
Ease Us öneririm kendim kullandığım güzel uygulamadır.
Program aramıyordum ama sağol. :D

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı