Sildiğim videoyu başkası çalmış telif atabilir miyim?

Makaleler
15
Virüs zamanı sildiğim bir video var. Ondan 1 yıl önce başkası bunu tekrar çalıp yüklemiş, ben silince telif hakkı ona geçti ve benim sonradan başka kalana yüklememe telif attı. 700K izlenme vardı ben silerken. Youtube ile iletişime geçsem bir şey yapabilirler mi? Biz göremesek de kanal geçmişi var onlarda. Yıllardır içimde kalmış bir konu bu. Videoyu geri getirebilirsem çok iyi olur.

Virüs zamanı sildiğim bir video var. Ondan 1 yıl önce başkası bunu tekrar çalıp yüklemiş, ben silince telif hakkı ona geçti ve benim sonradan başka kalana yüklememe telif attı. 700k izlenme vardı ben silerken. YouTube ile iletişime geçsem bir şey yapabilirler mi? Biz göremesek de kanal geçmişi var onlarda. Yıllardır içimde kalmış bir konu bu. Videoyu geri getirebilirsem çok iyi olur.

Eğer kanalinizda o video yok ise herhangi bir telif ihtarında bulunamazsınız eğer ki şansınız var ise video yapılma tarihi vesaire içeren bir ekran görüntüsü atıp telif hakkı başvurusunda bulunabilirsiniz YouTube ile mail olarak iletişime geçin.

Eğer kanalinizda o video yok ise herhangi bir telif ihtarında bulunamazsınız eğer ki şansınız var ise video yapılma tarihi vesaire içeren bir ekran görüntüsü atıp telif hakkı başvurusunda bulunabilirsiniz YouTube ile mail olarak iletişime geçin.
Kanalımda vardı o video. Bu yüzden hiçbir şeye gerek yok aslında.

Kanalımda vardı o video. Bu yüzden hiçbir şeye gerek yok aslında.
Evet video varsa Youtube studiodan basit bir şekilde telif hakkı başvurusunda bulunabilir ve videoyu kaldırtıp o adamı kudurtabilirsiniz

Videoyu 2020-2021 yılllarında sildim. Resmiyette dava gibi şeyler için tutuyorlar diye biliyorum. Nereden iletişime geçebilirim?

Buradan atınca direk maillerine gidiyor zaten
1693262490601.png

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı