Silent Hill 1 Remake duyuruldu!

Hayatta kalma korku türü tüm ihtişamıyla geri dönüyor resmen. ILL Cronos The New Dawn RE9 Silent Hill 1 ve F ve Alien Isolation 2. Muhteşem oyunlar geliyor. Konami'nin yine Bloober ile anlaşması iyi olmuş adamlar SH2'de yaptıklarının aynısını yapsalar benzer bir formül kullansalar yine çok başarılı bir oyun olur. SH1 ve F kadar Bloober'ın kaderi için de heyecanlıyım açıkçası. Eğer Cronos ve SH1'i tuttururlarsa küçük bir Capcom olabilirler zamanla da büyürler. Capcom dışında bu türe oyun yapan fazla firma kalmadı yapılan çoğu iş bağımsız firmalardan çıkan yeni IP'ler. Köklü hayatta kalma korku oyunlarından adam gibi sadece RE kalmıştı SH2 dönene kadar. EA feyz al da iptal ettiğin şu DS2'yi ver bize.

Bir korku oyunu sever olarak saydığınız tüm oyunları heyecanla bekliyorum. Dediğiniz gibi Resident Evil serisinin son yıllardaki popülaritesinden dolayı büyük bütçeli korku-aksiyon-hayatta kalma oyunları sıklaşmaya başladı bu da işimize geliyor tabi ki. Bloober'ı ilk oyunları Layers of Fear'dan beri takip ediyorum tüm oyunlarını bitirmiştim, SH 1 Remake'i de aynı 2 de olduğu gibi sağlam yapacaklardır. Aynı şekilde Dead Space Remake baya güzel olmuştu 2. oyunu baya istemiştim ama Klasik EA yine bıraktı seriyi. Umarım tekrar akılları başına gelir.
İfade yasağı yediğim için yorumunuzu beğenemiyorum hocam kusura bakmayın.

Sorun değil. EA daha döner mi bilmem ama yapacakları varsa da yeni bir DS oyunu yaparlar remake işini salacaklar gibi. 2'yi normalde remake yapıyorlardı sanırsam ama iptal ettiler sonradan. SH2'yi tutturup SH1 remakei batıracaklarını ben de pek sanmıyorum ama belli olmaz adamların ilk büyük oyunuydu bu. Cronos çıktığı zaman belli olacak biraz sıfırdan yaptıkları kendi IP'lerini iyi yaparlarsa remake de muhtemelen iyi çıkar. Zaman gösterecek artık.

Sadece ''Silent Hill Remake'' yazılı olan bir görsel bile bünyemde Capcom'un Resident Evil 9 duyurusundan daha fazla merak uyandırmayı başardı. Resident Evil serisini 7 haricinde 4'ten beri bir türlü sindirememiş olan bir kişi olarak Silent Hill'in en azından hem devam oyunu olan Silent Hill f ile hem de Silent Hill Remake ile devam ediyor olması türün temel matematiğinin halen satış kaygısının yerine geçiyor olarak old school bir tarzda yayınlanabiliyor olmasını gösterebiliyor olması ile umudumu yeşertiyor.

Dediğiniz gibi 2. oyuna benzer bir şey bile yapsalar güzel olacaktır diye düşünüyorum. Beklentiyi orta veya düşük seviyede tutmak mantıklı her oyun için. Dead Space için de Orijinal yapımcı Glen Schofield EA'ye yeni bir DS oyunu yapalım demiş ama EA kabul etmemiş. Bu yüzden yeni oyunda zor gibi duruyor.

Aynısı vallahi aynısı bak Silent Hill yazısı remake yazısı görür görmez coştum resmen evde RE9'dan bana ne dedim.

Bloober 2.Capcom hatta ilk Capcom bile diyebiliriz.

Şahsen eski oyunların yapımcıların kendileri tarafından remake yapılmasını daha doğru buluyorum. Capcom bu işi çok iyi yaptı. Keşke Team Silent olsaydı ama neyse artık.

Şahsen eski oyunların yapımcıların kendileri tarafından remake yapılmasını daha doğru buluyorum. Capcom bu işi çok iyi yaptı. Keşke Team silent olsaydı ama neyse artık.

Yalnız 2020 dekini Capcom alt kadroya verdi bu Konami'nin bloobera vermesiyle aynı şey gene de düzeltmiş olayım.

Ve onu kısalta kısalta 1 hale getirmişlerdi.

Sadece ''Silent Hill Remake'' yazılı olan bir görsel bile bünyemde Capcom'un Resident Evil 9 duyurusundan daha fazla merak uyandırmayı başardı.

Capcom'un yaptığı Remake oyunlar boş olmadığı için bu heyecanı uyandırabildi sizde. Boş olsaydı uyandırmazdı.

Capcom'un yaptığı remake oyunlar boş olmadığı için bu heyecanı uyandırabildi sizde. Boş olsaydı uyandırmazdı.

Boş olmadığı derken adamlar remake harcadı farkındaysan 8 ne oldu hani unutuldu gitti 9 alakasız winterslar bitti deyip 50 sene önceki outbreake bağlattırdılar Silent Hill da her oyunu bağımsız oyuncu hiçbir şey kaçırmıyor ama Capcom da bu bile yok.

Ve Capcom kadar da içerik kesen bir firma yok remakelerde en iyi yerlerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…