Silent Hill 1 Remake duyuruldu!

@Rufus Shinra

Arkadaşım oyunu sen falan mı yaptın vasat yazılması neden bu kadar zoruna gidiyor ne kaybediyorsun öyle yazınca? :D Yazmayayım diyorum ama komik yani şu söylediklerin. Oyun bana göre vasat sen üzüleceksin diye düşüncemi söylemeyeyim mi. Oyun bence iyi de geç niye bu kadar irdeliyorsun?

Adam remake diyor. Ben de diyorum ki re 2 remake de aynı halt. O zaman hikâyesini A ve B senaryosu işlenmedikten sonra niye Remake yapıldı açıkla hadi?

Remake değil mi bu? Hadi bunu açıkla.

Bana göre şöyle bence şöyle gibi takıları kullanmasını bilmiyorsan insanların da sana laf atmasına birşey diyemezsin.

Konuştukça batıyorsun sanki.

Resident Evil 2'yi açıp bir daha oynarım mesela ama Silent Hill 2'ye dönüp bakmam bir daha. Benim için böyle. Başkası için farklı olabilir.
Benim için hikâyesi ne etkileyici ne de kendini tekrar eden oynanışı keyifli bir deneyim sunuyor.
Dediğim gibi benim için bir kere bitirip bir daha yüzüne bakılmayacak diğer birçok oyundan fazlası değil. Benim düşüncem bu şekilde, gerisi umurumda değil.

Sayısız kez kendi düşüncem olduğunu belirten ifadeler kullanmışım, okumamışsın bile. Bir de gelip Türkçe hocasından falan bahsediyorsun. Şu ifadeleri kullanmadığım bir tane mesajım var konuda onda da cümlenin gidişatından zaten öznel düşünce olduğu anlaşılıyor. Oyunun fanatikliği gözünü öyle bürümüş ki komik duruma gelmiş bence.

Konuştukça batıyorsun sanki.

Sayısız kez kendi düşüncem olduğunu belirten ifadeler kullanmışım, okumamışsın bile. Bir de gelip Türkçe hocasından falan bahsediyorsun. Şu ifadeleri kullanmadığım bir tane mesajım var konuda onda da cümlenin gidişatından zaten öznel düşünce olduğu anlaşılıyor. Oyunun fanatikliği gözünü öyle bürümüş ki komik duruma gelmiş bence.
Fanatikliğin kelime anlamını öğren derim. Oyunun eksileri yok kusursuz diye birşey söylemedim oyunu beğenmeyebilirsin sorun bu değil. Anlattığım şeyi bir türlü anlamıyorsun diyeceğim birşey yok işin kısa özeti SH2 Remake ''sevsen de sevmesen de'' başarılı bir oyun ticari olarak da genel puan olarak da. Genelleme yaparak bu oyun vasat demenin kimseye bir faydası yok yani. Orjinal Sh2'ye göre adam gibi tek eksisi oyun fazla uzamış o kadar onun dışı herşeye sadık kalmış adamlar zaten. Daha fazla uzatacak bir nokta yok. 1 remake de umarım kısa sürede çıkar Bloober Cronos ve bu işi kurtarırsa minik bir Capcom olup zamanla büyür.

Fanatikliğin kelime anlamını öğren derim. Oyunun eksileri yok kusursuz diye bir şey söylemedim oyunu beğenmeyebilirsin sorun bu değil. Anlattığım şeyi bir türlü anlamıyorsun diyeceğim bir şey yok işin kısa özeti SH2 remake "sevsen de sevmesen de" başarılı bir oyun ticari olarak da genel puan olarak da. Genelleme yaparak bu oyun vasat demenin kimseye bir faydası yok yani. Orijinal SH2'ye göre adam gibi tek eksisi oyun fazla uzamış o kadar onun dışı her şeye sadık kalmış adamlar zaten. Daha fazla uzatacak bir nokta yok. 1 remake de umarım kısa sürede çıkar bloober cronos ve bu işi kurtarırsa minik bir Capcom olup zamanla büyür.

Chronos aşırı Dead Space 4 gibi geldi bana çok iyi olacak o hem de Türkçe.

@Synosss

En başta söylediğime geri döndük. Oyunun başkaları tarafından verilen puanları, diğerlerinin ne söylediği beni ilgilendirmiyor. Ben otururum bir oyunu kendim deneyim ederim, kendi deneyimime göre kafamda bir fikir oluşur ve onu söylerim. Beğenmediğim bir oyun için "Ya ben sevmedim ama puanları yüksek, başka insanlar da seviyor o zaman ben de seveyim." gibi bir sürü psikolojisine girmem. Oyunun puanları veya satış sayısı benim fikrimi değiştirmeyecek. Her sene FIFA oyunları da milyonlarca satıyor, o zaman onlar da başyapıt. Silent Hill 2 bana göre kendini tekrar eden, hikâyesi ilgimi çekmeyen sıkıcı bir oyun. Kendi deneyimim sonucu oluşan fikrim bu şekilde. Gerisiyle de ilgilenmiyorum. Umarım yeterince açıklayıcı olmuştur.

Chronos aşırı Dead Space 4 gibi geldi bana çok iyi olacak o hem de Türkçe.
Son çıkan oynanışlar bana güven veremedi pek. Callisto 2 olmaz umarım. Atmosfer aşırı güçlü ama oynanış pek öyle gelmedi düşmana vurunca pek tepki vermiyorlar. Uzuv kopması vb de yok. Düşmana tekme atınca şelale gibi kan çıkıyor saçma duruyor. Çıkışına en azından bi 3 ay var umarım cilalarlar biraz. SH2 kadar iyi hikaye ve atmosfer olursa yine oynanır ama zaman yolculuğu teması pek sarmıyor beni oynanışa bel bağlıyorum biraz hikaye pek açmayabilir beni.

Son çıkan oynanışlar bana güven veremedi pek. Callisto 2 olmaz umarım. Atmosfer aşırı güçlü ama oynanış pek öyle gelmedi düşmana vurunca pek tepki vermiyorlar. Uzuv kopması vb de yok. Düşmana tekme atınca şelale gibi kan çıkıyor saçma duruyor. Çıkışına en azından bir 3 ay var umarım cilalarlar biraz. SH2 kadar iyi hikaye ve atmosfer olursa yine oynanır ama zaman yolculuğu teması pek sarmıyor beni oynanışa bel bağlıyorum biraz hikaye pek açmayabilir beni.

Adamlar fragmanlarda ters köşe yapıyor bekleyeceğiz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı