Silent Hill 2 alınır mı?

Valla ben daha oyunun 6. saatindeyim; ne hikâyesini sevebildim ne de oyun beni gerebildi. Boşuna oynamışım gibi geliyor. Cidden 6 saatte sadece sıkıldım. Korku ve gerilim hissi için çok övüyorlardı, o yüzden indirmiştim ama sadece puzzle var ve arada saklanan yaratıklar çıkıyor ekrana atlıyor. Bir de gerilim olsun diye müzik koymuşlar ama o da tırt. Pyramid Head’i de çok övüyorlardı; “şöyle korkunç, böyle korkunç” diye. Oyunda adam akıllı bir sahnesini bile göremedim henüz, o da tırt çıktı. Ben Resident Evil serisindekiler gibi bizi sürekli kovalayan bir karakter sanıyordum ama değilmiş. Henüz bitiremedim ama oyun aşşşşşşırı baydı.

Vallahi ben daha oyunun 6. saatindeyim; ne hikâyesini sevebildim ne de oyun beni gerebildi. Boşuna oynamışım gibi geliyor. Cidden 6 saatte sadece sıkıldım. Korku ve gerilim hissi için çok övüyorlardı, o yüzden indirmiştim ama sadece puzzle var ve arada saklanan yaratıklar çıkıyor ekrana atlıyor. Bir de gerilim olsun diye müzik koymuşlar ama o da tırt. Pyramid Head'i de çok övüyorlardı; “şöyle korkunç, böyle korkunç” diye. Oyunda adamakıllı bir sahnesini bile göremedim henüz, o da tırt çıktı. Ben Resident Evil serisindekiler gibi bizi sürekli kovalayan bir karakter sanıyordum ama değilmiş. Henüz bitiremedim ama oyun aşşşırı baydı.

Psikolojik korkuyla aksiyon gerilim serisini karşılaştırmak :D

Ayrıca puzzle diye gömüyon da adamlar da sana sunmuş puzzle zorluğunu seç diye vResident Evil da da puzzle var süreyya hanımın muhteşem değişimi.

Psikolojik korkuyla aksiyon gerilim serisini karşılaştırmak :D

Ayrıca puzzle diye gömüyon da adamlar da sana sunmuş puzzle zorluğunu seç diye vResident Evil da da puzzle var süreyya hanımın muhteşem değişimi.
demek istediğim o değil kankam hani nasıl desem puzzledan puzzlea gidiyorum sürekli aynı yaratıklar çıkıyor dövüom diğer kata gidiyorum o bölümde ilerleme sağlıyorum geri döndüğüm zaman orada başka elemanlar çıkıyor sonrada onları dövüom daraldım valla oyunun yarsınından çoğunu tamamladım ama hala daha hikayede tam kurulmadı kafamda

korkuyu hissedemedim

hani korku oyununda korkmak yerine sadece puzzle çözüp daralıyorum sadece

Demek istediğim o değil kankam hani nasıl desem puzzledan puzzlea gidiyorum sürekli aynı yaratıklar çıkıyor dövüom diğer kata gidiyorum o bölümde ilerleme sağlıyorum geri döndüğüm zaman orada başka elemanlar çıkıyor sonra da onları dövüom daraldım vallahi oyunun yarsınından çoğunu tamamladım ama hala daha hikayede tam kurulmadı kafamda.

Korkuyu hissedemedim.

Hani korku oyununda korkmak yerine sadece puzzle çözüp daralıyorum sadece.

Yaratıklar sembolizm çünkü hepsi ayak kusmalar mankenler ağızlar bu Resident Evil gibi Hollywood klâsik bom hikayelerinden değil zaten açıklıyor oyun sana

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı