Silent Hill 2 Remake geliyor, ne düşünüyorsunuz?

lovemyers

Hectopat
Makaleler
2
Silent Hill 2 Remake geliyor arkadaşlar, lakin aklıma takılan bir konu var.
Bu sistem özellikleri nedir böyle?
Kimse oynayamaz bana kalırsa, RX 6800XT istiyor önerilen sistem gereksinimlerinde, bu doğru mu?
Yoksa tam sürüm çıktığında düşürürler mi?

Eğer bu şekilde çıkarsa optimizasyon konusunda iyi sıvamışlar demektir. Medium/Low ayarda 30FPS oynamak için GTX1080/RX5700 istemek nedir?

Eğer bu şekilde çıkarsa optimizasyon konusunda iyi sıvamışlar demektir. Medium/Low ayarda 30FPS oynamak için GTX1080/RX5700 istemek nedir?
Evet RX 6600 kullanıyorum ben bile korktum şu anda en sevdiğim oyunu zar zor oynayacak duruma düştüğüm için.

Kimse oynayamaz değil. Türkler oynayamaz. Zaten Silent Hill serisi Türkiye'de pek bilinmiyor.
Oyun galiba omuz kamerasından oynanacak.

Evet RX 6600 kullanıyorum ben bile korktum şu anda en sevdiğim oyunu zar zor oynayacak duruma düştüğüm için.

Hocam bende de RX6600 var ama zaten GTX1080 ekran kartı için Low-Medium 30FPS denilmiş. Bizde High ayarlarda bir 50-60 alır rahat ederiz diye düşünüyorum.

Hocam bende de RX6600 var ama zaten GTX1080 ekran kartı için Low-Medium 30FPS denilmiş. Bizde High ayarlarda bir 50-60 alır rahat ederiz diye düşünüyorum.
Hocam pek sanmıyorum, önerilene RX 6800XT yazmış adamlar, bu nedir?

Hocam Türkiye'deki pek çok insan rahat rahat oynayamaz (sistem gereksinimleri yüzünden) ancak son derece iyi bir proje , şahsen serinin en sevdiğim oyunlarından bir tanesidir Silent Hill 2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…