Evet, cidden harika yapmışlar.Hocam Türkiye'deki pek çok insan rahat rahat oynayamaz (sistem gereksinimleri yüzünden) ancak son derece iyi bir proje , şahsen serinin en sevdiğim oyunlarından bir tanesidir Silent Hill 2
Evet, cidden harika yapmışlar.Hocam Türkiye'deki pek çok insan rahat rahat oynayamaz (sistem gereksinimleri yüzünden) ancak son derece iyi bir proje , şahsen serinin en sevdiğim oyunlarından bir tanesidir Silent Hill 2
Hocam pek sanmıyorum, önerilene RX 6800XT yazmış adamlar, bu nedir?
Bilmiyorum hocam, pek kafam basmadı.E iyi de hocam RX 6800XT yanına da adamlar tutup 2080 yazmışlar. Bu karların arasında çok fark var. Ayrıca mantıken 1080 ve 5700 Low-Medium ayarlarda 30FPS açıyorsa RX6600 de High da 50-60 açar.
Bu adam aynı ben.Korku oyunlarından korktuğum için hiçbir şey düşünemiyorum. Başlığı görünce içim ürperdi.
Hocam Silent Hill 2 o kadar korkunç bir oyun değil.Korku oyunlarından korktuğum için hiçbir şey düşünemiyorum. Başlığı görünce içim ürperdi.
Hocam Silent Hill 2 o kadar korkunç bir oyun değil.
Hocam zaten Türkiye neresi?Eki Görüntüle 1858853
Bu dillerin olduğu bir yerde Türkçe ok ve pahalı çıkış yapacak oyun yorum bu kadardı teşekkürler.![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.