Hocam yama ve modları kurdum yama ve Full ekran çalıştı ama etkileşime geçtiğim hemen hemen tüm nesneler oyunun çökmesine sebep oluyor. Nasıl çözebilirim?
Konami ve Konami Computer Entertainment Tokyo logolarını skip'leyen SkipIntro gibi bir eklenti mi açık? Eğer açıksa o eklentiyi kapatmanız gerek. Kapatmak içinse ThirteenAG'nin Widescreen Fix modunun .ini uzantılı dosyasını not düzenleyiciyle açmalı (Notepad++ varsa onunla açabilirsiniz) ve SkipIntro veya buna yakın şekilde isimlendirilmiş kısmın yanındaki 1'i 0 yapmalısınız.

Son düzenleme:
Konami ve Konami Computer entertainment Tokyo logolarını skip'leyen skipıntro gibi bir eklenti mi açık? Eğer açıksa o eklentiyi kapatmanız gerek. Kapatmak içinse Thirteenag'nin widescreen fix modunun .ini uzantılı dosyasını not düzenleyiciyle açmalı (notepad++ varsa onunla açabilirsiniz) ve skipıntro veya buna yakın şekilde isimlendirilmiş kısmın yanındaki 1'i 0 yapmalısınız.

Evet SkipIntro açıkmış kapatınca düzeldi teşekkürler.

Geç cevap için özür dilerim. Daha yeni gördüm. Aynı sorunu ben de yaşadım. Şu anlık çözümü yok gibi maalesef.

@PerfectRow4979 Alt+Tab sorunu oyunu Linux ile oynayınca çıkmıyor. Şu anlık bulduğum tek çözüm bu.
İyi günler, hatırlarsanız geçen yıl Silent Hill 4'ün GOG sürümünün ALT+TAB sorununu konuşmuştuk. Çözümünü internette bulmuşlar. RivaTuner Statistics Server isimli FPS sabitleme programına Silent Hill 4'ün GOG versiyonunun .exe dosyasını ekliyoruz ve program üzerinden 30 FPS'ye kilitliyoruz. Program tabi sürekli açık kalacak arka planda. Bu sayede oyuna girdiğimizde sorunsuzca ALT+TAB yapabiliyoruz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı