Silent Hill emulatorü güvenli mi?

dksişm

Centipat
Arkadaşlar Silent Hill 2 oynamak istiyorum fakat PC'de satın alabileceğim bir yer olmadığı için emulatorlere baş vurmak istedim ve bir tane buldum da, üstelik Technopat Sosyal'de de gördüğüm videoyu öneren birkaç arkadaş gördüm daha önce, ama yine de güvenemediğim için konu oluşturmak istedim. Bahsettiğim video bu:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Güvenli midir? Yoksa virüs tehlikesi var mıdır?

PS2 emülatörü kullanarak orijinal Silent Hill 2'yi mi oynamak istiyorsunuz yoksa videosunu paylaştığınız Silent Hill 2: Enhanced Edition'ı mı?

Silent Hill 2: Enhanced Edition anladığım kadarıyla PC için geliştirilmiş fan yapımı bir remastered ve emülatöre ihtiyaç duymuyor.

PS2 emülatörü kullanarak orijinal Silent Hill 2'yi mi oynamak istiyorsunuz yoksa videosunu paylaştığınız Silent Hill 2: Enhanced Edition'ı mı?

Silent Hill 2: Enhanced Edition anladığım kadarıyla PC için geliştirilmiş fan yapımı bir remastered ve emülatöre ihtiyaç duymuyor.
Ceza yemiştim kusura bakmayın, bu attığım video indirmek istediğim versiyon.

@hxvy0 Korkuyorum desem yalan olmaz :D İndirmeyedebilirim zor bir karar benim için.
Videoda anlatılan korsan ancak güvenli gözüküyor. Belki 1-2 ay sonra ben de deneyebilirim.
Hocam denedinizmi? Veya denemeye karar verdiniz mi? Denerseniz aydınlatırmısınız beni bu konu üstünden rica etsem?

Son düzenleme:
1-2 ay sonra demiştim, şimdilik maalesef bu oyuna vakit ayıramayacağım için denemedim. Bence bu kadar çekinceniz yersiz, indirdiğiniz dosyaların taramasını yapıp denemenizde bir sakınca yok. Zaten bir sıkıntı olsaydı video o kadar yüksek beğeni almaz, olumsuz yorumlar olurdu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı