Silent Hill: f tüm platformlarda çıktı!

Oyunu biraz oynamış ya da bitirmiş arkadaşlar yorum yapabilir mi? Nasıldır sizce alınır mı? DL The Beast veya Cronos gibi oyunlara yönelmek daha mı mantıklı olur?

PS5 için nasıl olur acaba? Deneyimleyen var mıdır?

PS'de fiyatı çok pahalı hocam. Bence ne olursa olsun o kadar para vermek mantıklı olmaz. PC fiyatı kabul edilebilir.

Epic Games fiyatı 2800 TL Steam da ise 1500 TL. Ben sizin yerinizde olsam The Beast alırdım. Cronos, Silent Hill F, The Beast'e de sahibim ama the Beast daha iyi bütçeniz kısıtlıysa.

Silent hill atmosferini koruyor, dövüş sistemi souls like gibi olmuş bunu kimi beğenebilir kimi beğenmeyebilir, ben beğendim açıkcası. Bulmacalar bayağı zorlu olmuş onu kesin olarak belirteyim, harita sistemide karışık. Dövüş sistemi daha eğlenceli hale gelmiş. Hikaye yine gizemli ilerliyor. .Kısa oynanış kısmından edindiğim tecrübeler bu şekilde. Steam üzerinden oynuyorum teknik olarak bir problemle karşılaşmadım 2K yüksek ayarlarda.

Epic Games fiyatı 2800 TL Steam da ise 1500 TL. Ben sizin yerinizde olsam The Beast alırdım. Cronos, Silent Hill F, The Beast'e de sahibim ama the Beast daha iyi bütçeniz kısıtlıysa.

Hocam yeni bir sistem aldım ve o yeni sistemde oyunu denemeyi düşünüyorum. Hikaye ağırlıklı ilerleyen oyunlar her zaman daha çok dikkatimi çekiyor. DL serisinin Beast hariç diğer oyunlarını oynadım zaten şimdi Beast'i oynamak istememin en büyük sebebi yeni PC'de daha iyi grafiklerde deneyebilmek.

Hocam bir konuda fikrinizi merak ediyorum. Ben şimdiye kadar 1080P'de oyun oynadım şimdiyse 2K bir sisteme geçtim. Monitörüm dün geldi kasa ise yarın gelecek diye tahmin ediyorum ve 1080 ile 2K arasında nasıl bir fark var çok merak ediyorum. Biraz anlatabilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…