Çatlı Reis
Hectopat
Daha fazla
@Çatlı Reis, yok hocam zaten size katılmıyorum diye değil, videoda söylenilen yoruma katılmıyorum. Oyuna başlamadan önce acaba oynayabilir miyim diye çok arada kaldım. Silent Hill 2 oyunundan sonra çok çekimser bakıyordum. Korku sayılmaz ama sadece uzuv kesilmesi gibi sahnelerde gerildim. Bu sahnelerde 10 saniyelik sahnelerdi. (Spoiler sayılabilecek bir şey olduğundan spoiler olarak yazdım.)
Anladım hocam. Yorumunuz benim gözümde değerli. Alıp almamam konusunda etkiliyor beni. Teşekkürler sorularımı yanıtladığınız için.
Şöyle bir durum var. Silent Hill f daha oynamadım. Tabii bütçe varsa the Beast alın. Cronos mu Silent Hill f arasında seçim bence cronos. Silent Hill 2 Remake yapanlar cronos yaptılar. Silent Hill 2 Remake çok beğenildi. Bu oyunu yani Silent Hill f cronos yapan firma yapmadı. Bu kötü olduğunu anlamına gelmez. İkisi arasında ki tercihim şu an her ikisini de sadece video izlemiş fikrimle cronos derim.
Cronos benim için de daha ön planda hocam ama göz ardı edemeyeceğim birkaç faktör daha ortaya çıktı. Black Myth: Wukong oynamadım ben o aklıma girdi ve bu akşam Spider-Man 2'de indirime girdi. Şu anlık onlar da cazip geliyor.