Silent Hill: f tüm platformlarda çıktı!

@Çatlı Reis, yok hocam zaten size katılmıyorum diye değil, videoda söylenilen yoruma katılmıyorum. Oyuna başlamadan önce acaba oynayabilir miyim diye çok arada kaldım. Silent Hill 2 oyunundan sonra çok çekimser bakıyordum. Korku sayılmaz ama sadece uzuv kesilmesi gibi sahnelerde gerildim. Bu sahnelerde 10 saniyelik sahnelerdi. (Spoiler sayılabilecek bir şey olduğundan spoiler olarak yazdım.)

Anladım hocam. Yorumunuz benim gözümde değerli. Alıp almamam konusunda etkiliyor beni. Teşekkürler sorularımı yanıtladığınız için.

Şöyle bir durum var. Silent Hill f daha oynamadım. Tabii bütçe varsa the Beast alın. Cronos mu Silent Hill f arasında seçim bence cronos. Silent Hill 2 Remake yapanlar cronos yaptılar. Silent Hill 2 Remake çok beğenildi. Bu oyunu yani Silent Hill f cronos yapan firma yapmadı. Bu kötü olduğunu anlamına gelmez. İkisi arasında ki tercihim şu an her ikisini de sadece video izlemiş fikrimle cronos derim.

Cronos benim için de daha ön planda hocam ama göz ardı edemeyeceğim birkaç faktör daha ortaya çıktı. Black Myth: Wukong oynamadım ben o aklıma girdi ve bu akşam Spider-Man 2'de indirime girdi. Şu anlık onlar da cazip geliyor.

Anladım hocam. Yorumunuz benim gözümde değerli. Alıp almamam konusunda etkiliyor beni. Teşekkürler sorularımı yanıtladığınız için.

Cronos benim için de daha ön planda hocam ama göz ardı edemeyeceğim birkaç faktör daha ortaya çıktı. Black Myth: Wukong oynamadım ben o aklıma girdi ve bu akşam Spider-Man 2'de indirime girdi. Şu anlık onlar da cazip geliyor.

Black Myth: Wukong oyunundan etkilenmedim. Dediğim gibi ben sevmedim:)sevenlerine Allah'tan rahmet ve baş sağlığı diliyorum.:D güzel oynanışı var gibi ama sevmedim. Bu oyuna gelene kadar RDR2, Days Gone, Batman serisi, The Witcher 3, Dying Light söylememe gerek yok. Daha aklıma gelmeyenler de var.

Sorunu da edit yapayım. Spider-Man 1 bitirdim. Batman kadar etkilenmedim ama kötü değil oynanır. Spider-Man 2 Bence alırsan çok üzmez seni. Ama bir Batman değil. Arkham Knight bir başyapıt.

Black Myth: Wukong oyunundan etkilenmedim. Dediğim gibi ben sevmedim:)sevenlerine Allah'tan rahmet ve baş sağlığı diliyorum.:D güzel oynanışı var gibi ama sevmedim. Bu oyuna gelene kadar RDR2, Days Gone, Batman serisi, The Witcher 3, Dying Light söylememe gerek yok. Daha aklıma gelmeyenler de var.

Sorunu da edit yapayım. Spider-Man 1 bitirdim. Batman kadar etkilenmedim ama kötü değil oynanır. Spider-Man 2 Bence alırsan çok üzmez seni. Ama bir Batman değil. Arkham Knight bir başyapıt.

Hocam benim oynamadığım oyun kalmadı neredeyse. İşte bir Wukong, Spider-Man, cronos, Silent Hill F, Dying Light the Beast kaldı. Piyasa da oynamadığım oyun kalmadı. Dediklerinizin hepsi bitti. Mecburiyetten tercihim bunlardan biri olacak ve çok kararsız kaldım.

Hocam yeni bir sistem aldım ve o yeni sistemde oyunu denemeyi düşünüyorum. Hikaye ağırlıklı ilerleyen oyunlar her zaman daha çok dikkatimi çekiyor. DL serisinin Beast hariç diğer oyunlarını oynadım zaten şimdi Beast'i oynamak istememin en büyük sebebi yeni PC'de daha iyi grafiklerde deneyebilmek.

Hocam bir konuda fikrinizi merak ediyorum. Ben şimdiye kadar 1080P'de oyun oynadım şimdiyse 2K bir sisteme geçtim. Monitörüm dün geldi kasa ise yarın gelecek diye tahmin ediyorum ve 1080 ile 2K arasında nasıl bir fark var çok merak ediyorum. Biraz anlatabilir misiniz?
Hocam bunu kendiniz deneyim edin, özetle şöyle söyliyim, daha keskin ve net bir görüntü elde ediyorsunuz. 1080p şekilde oyun içinden ekran görüntüsü alın aynı şekilde 2k da görüntü alın ve yan yana getirin farkı anlarsınız.

Aynı anda tüm platformlara çıkması iyi. En azından oyuncuları bekletmiyorlar.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı