Silent Hill: f tüm platformlarda çıktı!

Anladım hocam. Yorumunuz benim gözümde değerli. Alıp almamam konusunda etkiliyor beni. Teşekkürler sorularımı yanıtladığınız için.

Cronos benim için de daha ön planda hocam ama göz ardı edemeyeceğim birkaç faktör daha ortaya çıktı. Black Myth: Wukong oynamadım ben o aklıma girdi ve bu akşam Spider-Man 2'de indirime girdi. Şu anlık onlar da cazip geliyor.

Black Myth: Wukong oyunundan etkilenmedim. Dediğim gibi ben sevmedimsevenlerine Allah'tan rahmet ve baş sağlığı diliyorum. güzel oynanışı var gibi ama sevmedim. Bu oyuna gelene kadar RDR2, Days Gone, Batman serisi, The Witcher 3, Dying Light söylememe gerek yok. Daha aklıma gelmeyenler de var.

Sorunu da edit yapayım. Spider-Man 1 bitirdim. Batman kadar etkilenmedim ama kötü değil oynanır. Spider-Man 2 Bence alırsan çok üzmez seni. Ama bir Batman değil. Arkham Knight bir başyapıt.

Hocam benim oynamadığım oyun kalmadı neredeyse. İşte bir Wukong, Spider-Man, cronos, Silent Hill F, Dying Light the Beast kaldı. Piyasa da oynamadığım oyun kalmadı. Dediklerinizin hepsi bitti. Mecburiyetten tercihim bunlardan biri olacak ve çok kararsız kaldım.

Hocam bunu kendiniz deneyim edin, özetle şöyle söyliyim, daha keskin ve net bir görüntü elde ediyorsunuz. 1080p şekilde oyun içinden ekran görüntüsü alın aynı şekilde 2k da görüntü alın ve yan yana getirin farkı anlarsınız.

Aynı anda tüm platformlara çıkması iyi. En azından oyuncuları bekletmiyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…