Satın Aldığım Yer
Ürün Resimleri
Ürün Teknik Özellikleri
Evet, şimdi geldik en heyecanlı kısma. Ben kendisinin TPU verilerinden etkilenip, satın almıştım.
Kontrolcü size çok absürt gelmiş olabilir ve araştırdığımda pek hayra alamet şeyler görmedim.
www.xianyuceping.com
Ancak, kendisine Flash ID ve CDI ile baktığımız zaman, Phison S11 ve Hynix 3D TLC NAND içerdiğini görebiliyoruz. Ayrıca kendisi tek NAND'lı. İkinci NAND slotu boş.
Test ve Sıcaklık Değerleri
Kendisinin bir sıcaklık sensörü bulunmuyor. Vaadi; 550 MB/s okuma, 420 MB/s yazma şeklinde ama yazma hızında ufak bir sorun var gibi.
Not: İçinde işletim sistemi bulunmuyor, hatta tamamen boş.
Garanti ve Destek
Kendisinin berbat olsa da bir yazılımı var, iş görür ama firmware update bile yok. 3 yıl garantisi bulunuyor.
Fiyatlar
Ben satın aldıktan sonra satıştan kaldırıldı ve şu an stoklarda yok. Sadece 1 TB olan modeli var ve o da fahiş.
Önerim
Dediğim gibi, satılmıyor zaten ama olsaydı önerir miydim, sanırım önerirdim. Beklenmedik seviyede iyi bir ürün yazma hızında ufak bir sorun olsa da. Hiç bütçesi çıkmayanlar için iyi olabilirdi.
Yardımları için teşekkürler. @The Prodigy
Ürün Resimleri
Ürün Teknik Özellikleri
Evet, şimdi geldik en heyecanlı kısma. Ben kendisinin TPU verilerinden etkilenip, satın almıştım.
JK、鑫硕泰、金魔仕SATA盘拆解篇 - 咸鱼测评 - XianYuCePing.CoM - 咸鱼科技社
咸鱼科技原创出品。 拆解篇——JK、鑫硕泰、金魔仕 一、JK 盘体: 主板: 主控:HG...
Test ve Sıcaklık Değerleri
Kendisinin bir sıcaklık sensörü bulunmuyor. Vaadi; 550 MB/s okuma, 420 MB/s yazma şeklinde ama yazma hızında ufak bir sorun var gibi.
Not: İçinde işletim sistemi bulunmuyor, hatta tamamen boş.
Garanti ve Destek
Kendisinin berbat olsa da bir yazılımı var, iş görür ama firmware update bile yok.
Fiyatlar
Ben satın aldıktan sonra satıştan kaldırıldı ve şu an stoklarda yok. Sadece 1 TB olan modeli var ve o da fahiş.
Önerim
Dediğim gibi, satılmıyor zaten ama olsaydı önerir miydim, sanırım önerirdim. Beklenmedik seviyede iyi bir ürün yazma hızında ufak bir sorun olsa da. Hiç bütçesi çıkmayanlar için iyi olabilirdi.
Yardımları için teşekkürler. @The Prodigy
Son düzenleme: