Çamaşır suyuna basabilirsiniz eğer şeffaf ya da dolgulu değilse.
Hocam 6-7 saattir balkonda sogukta duruyor, yarin sabaha kadar bekletcem. Yarin sabah alip telefona taksam sorun olur mu?Hocam ılık sabunlu suyla biraz yıkayın ve 1 gün falan camın dışında falan bekletin. Ambalajın içinde durmaktan plastiklerin bazıları kokuyor. Yıkayıp biraz havalandırınca çoğu geçer. Telefona zararı yoktur bu arada.
Klor gazi olup olmadigini nerden ogrenebilirim sorun olmasin sonra.Çamaşır suyuna basabilirsiniz eğer şeffaf ya da dolgulu değilse.
Klor gazına kesinlikle maruz kalmayın! Solunum organlarınıza zararlıdır!
Sirkeli suya koy sabaha kadar kalsın bayaa faydalı olur.Silikon bir kilif aldim 150 TL'ye, burnumu yaklastirinca fena sekilde plastik kokuyor. Telefon 16e, kokarken taksam telefona veya bana zarar verir mi? Balkona koydum 10-15 saat dursa gecer mi?
Sirkeli suya koy sabaha kadar kalsın bayaa faydalı olur.
Hocam o tarz seylerin icine koymak istemiyorum ya, icinde tuylu gibi garip bi tabaka var.@nyme Çamaşır suyunu kullanırken açığa çıkacaktır. Plastiğin kokusunun neyden kaynaklandığını uzaktan anlamam zor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.