hocam başlangıç kısmınızın ekran fotoğrafını atma şansınız var mı buraya virüs ise orada görünebilir tarama yaparsınDenediğimde ektekiler çıkıyor.
TreeSize Free, Revo Uninstaller ve CCleaner programlarını deneyeceğim.
hocam başlangıç kısmınızın ekran fotoğrafını atma şansınız var mı buraya virüs ise orada görünebilir tarama yaparsınDenediğimde ektekiler çıkıyor.
TreeSize Free, Revo Uninstaller ve CCleaner programlarını deneyeceğim.
Başlangıç kısmı derken neresi?hocam başlangıç kısmınızın ekran fotoğrafını atma şansınız var mı buraya virüs ise orada görünebilir tarama yaparsın
ctrl + alt + delete yapın görev yöneticisini açıp yukarıdan başlangıç kısmını bize gönderin veya kendiniz bakın bilmediğiniz ilginizi çeken ya da daha önceden kurmadığınız bir uygulama var mı kontrol edinBaşlangıç kısmı derken neresi?
Görev yöneticisi açıkken ekran görüntüsü alamadığım için atamadım ama başlangıç bölümünde hepsi bilindik uygulamalar farklı bir şey yok.ctrl + alt + delete yapın görev yöneticisini açıp yukarıdan başlangıç kısmını bize gönderin veya kendiniz bakın bilmediğiniz ilginizi çeken ya da daha önceden kurmadığınız bir uygulama var mı kontrol edin
Tamamdır hocam revo ile uygulamayı silebildiyseniz problem yoktur yinede eğer bakayım diyorsanız kaspersky veya malwarebytes ile tarama yaparsınız birşey çıkacağını sanmıyorumGörev yöneticisi açıkken ekran görüntüsü alamadığım için atamadım ama başlangıç bölümünde hepsi bilindik uygulamalar farklı bir şey yok.
TreeSize Free ile baktım uygulama ile herhangi bir şey bulamadım. Daha sonra Revo ile de deneyeceğim.Tamamdır hocam revo ile uygulamayı silebildiyseniz problem yoktur yinede eğer bakayım diyorsanız kaspersky veya malwarebytes ile tarama yaparsınız birşey çıkacağını sanmıyorum
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.