W woja Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 03:45 #1 Yarın teslim etmem gereken 3GB boyutunda bir video vardı yanlışlıkla eskilerle beraber silmişim. Maksimum 1 gün olmuştur sileli. SSD'den sildim ücretsiz geri getirebilecek program var mı? Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 09:28
Yarın teslim etmem gereken 3GB boyutunda bir video vardı yanlışlıkla eskilerle beraber silmişim. Maksimum 1 gün olmuştur sileli. SSD'den sildim ücretsiz geri getirebilecek program var mı?
emirhans736 Femtopat Katılım 13 Ağustos 2025 Mesajlar 50 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 09:54 #2 Recuva ama SSD'nin üzerine veri yazdıysanız kurtaramazsınız. Artı 0 Eksi
KS KS W woja Centipat Katılım 5 Şubat 2024 Mesajlar 208 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 20:38 #3 emirhans736 dedi: Recuva ama SSD'nin üzerine veri yazdıysanız kurtaramazsınız. Genişletmek için tıkla... Knk soğuk suyumu içtim tekrar yapıyorum videoyu Artı 0 Eksi
emirhans736 dedi: Recuva ama SSD'nin üzerine veri yazdıysanız kurtaramazsınız. Genişletmek için tıkla... Knk soğuk suyumu içtim tekrar yapıyorum videoyu