Silinen Chrome Şifrelerini Geri Getirebilir miyiz ?

pckophat

Hectopat
Google chrome'da kaydedilen şifreler kısmım vardı ve google'a senkrondu. PC'yi bir arkadaşım kullandı ve işi bittiğinde geçmişi temizlemek istemiş ve şifreler dahil her şeyi silmiş. Geçmiş benim umurumda değil ama 4 yıllık üyeliklerim ve şifrelerim var bunları nasıl geri getiririm? Senkronda resimde olduğu gibi 0 kayıtlı şifre kalmış.

Adsız.jpg

uzgünüm ama geri alamazsın belki sistem geri yükleme yapabilirsin.
:neo:
Sistem geri yükleme denedim ama olmadı. direk buluttan silinmiş.
Roboform kullansaydin iyiydi 10 seneye yakindir roboform sifrelerimi 3 farkli bulut'da sakliyor sagolsun...
insan başına gelmeyince tedbir almıyor. böyle olacağını bilsem bırak 3 yerde yedek tutmayı arkadaşı pc başına geçirmezdim :)

1 yıl öncesinde geri getirme yoktu. Google la bile iletişime geçmiştim fakat bi yardım alamamıştım. Şifrelerim gittiği ile kalmıştı. Şimdi son durum nedir bilmiyorum.

arkadaşlar bendede benzer bir sorun yardıncı olabilecek varsa çok makbule geçer. Ben chrome gmail mi yazdım ama yerimleri ve şifreler gelmedi. Hesap ayarları: Tarayıcınız desteklenmiyor. da da göremiyorum ama hesap özeti dediğimde aşadaki görüntü çıkıyor ve 390 şifre görünüyor. bunlaı chrome nasıl atarım...

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    13,5 KB · Görüntüleme: 2.639
arkadaşlar bendede benzer bir sorun yardıncı olabilecek varsa çok makbule geçer. Ben chrome gmail mi yazdım ama yerimleri ve şifreler gelmedi. Hesap ayarları: Tarayıcınız desteklenmiyor. da da göremiyorum ama hesap özeti dediğimde aşadaki görüntü çıkıyor ve 390 şifre görünüyor. bunlaı chrome nasıl atarım...
Dalgınlığına gelip normal gmail-youtube için oturum açmadıysan tüm verilerinin gelmesi lazım. Ben yeni oturum açarken hep "ctrl+h" yapıp resimdeki işaretlediğim yerden oturum açarım ve tüm bilgilerim eksiksiz gelir. Sende resimde ki işaretlediğim yerden bi oturum açmayı dene.

Dosya Ekleri

• Adsız.jpg
    Adsız.jpg
    82,1 KB · Görüntüleme: 26.522
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı