Öncelikle iyi akşamlar dilerim. Yaklaşık 2 saat önce bilgisayarımı formatladım ve yanlışlıkla şifrelerimin olduğu diski sildim. Bunu geri getirme yolu var mı?
Öncelikle iyi akşamlar dilerim. Yaklaşık 2 saat önce bilgisayarımı formatladım ve yanlışlıkla şifrelerimin olduğu diski sildim. Bunu geri getirme yolu var mı?
OneDrive varsa yedeklemiştir veya geri yükleme noktası diye bir şey var fakat formattan sonra o geri yükleme noktası da siliniyor diye biliyorum. OneDrive varsa bilgisayarınızda o yedeklerse yedeklemiştir başkada geri getirme yolunu bilmiyorum.
Arkadaşlar öncelikle herkese iyi akşamlar. Flash bellekte videolarım vardı fakat silinmiş bunu geri getirebilir miyim acaba? Uygulama falan varsa söyleyebilir misiniz? Bir uygulama buldum silinen videoları geri buluyor fakat kurtar dediğimde bir şey olmuyor gelmiyor. Geri bunun çözümünü bilenler...
Merhaba öncelikle geçmiş olsun evet kurtarmanın yöntemi var
EaseUS data recovery.
İbeesoft data recovery.
İcare data recovery.
Orijinal lisans anahtarları mevcut uygun fiyata yardımcı olurum
Veri kurtarma yazılımları mevcut bunlar ile deneme sürümü kullanarak tarama yapıyorsunuz bilgilerinizi görürseniz lisans anahtarı etkinleştirme kurtarma yapıyorsunuz.
Merhaba öncelikle geçmiş olsun evet kurtarmanın yöntemi var
EaseUS data recovery.
İbeesoft data recovery.
İcare data recovery.
Orijinal lisans anahtarları mevcut uygun fiyata yardımcı olurum
Veri kurtarma yazılımları mevcut bunlar ile deneme sürümü kullanarak tarama yapıyorsunuz bilgilerinizi görürseniz lisans anahtarı etkinleştirme kurtarma yapıyorsunuz.